Dziś grałęm 1 rankeda na EU oczywiście przegraliśmy bo był polak w druzynie co nic nie ogarniał czułem się jak bym grał z 1 lvl grał morganą zuzywał mane na miniony i wogóle go zreportowali wszyscy Mam taki pytanko bo trafiło na mnie że ja byłem kapitanem druzyny i w trakcie banowania bohaterów koledzy z drużyny chcieli bym zbanował Zeda tego ad ninje i mam takie pytanie mam Zeda kupionego i w ciagu 3 etapów banowania nie mogłem go znaleźć na liscie postaci z 5x cała liste przeskakiwałem jak kapitan wrogiej druzyny banował to Zed był prawie na końcu a jak ja banowaęłm to znikał wie co o co kaman z tym fantem ??
Ranked pytanka
Jak banujesz, wyświetla się lista postaci przeciwnika. Widać oni nie posiadali Zed'a
Banujesz postacie, które posiada drużyna przeciwna. To, że ty miałeś Zed'a, oznacza, że ktoś z przeciwnego teamu mógł go zbanować.
^^Sekunda później.
Ja też marnuję manę na farmie, ale tylko wtedy kiedy mam buffa blue . Wtedy farmienie idzie szybko jak przecinak. Tylko większość użytkowników no prawie większość marnuje manę na minionach, ostatnio mi koleś krzyczał iż nie używam skilla na potworkach
. A tak oszczędzam ją, i zdrowie też.
Zed to nie jest AD carry. Zużywanie skilli na moby jest dobre, jeżeli potrafisz to robić w sposób taki, że nie brakuje ci przy tym many
Jak jesteś kapitanem to banujesz czempiony. Jeżeli nie widzisz jakiegoś którego chcesz zbanować to oznacza że żaden przeciwnik go nie ma i nie może go wybrać jeżeli byłby wolny.
Jak zacząłeś grać to spróbuj te 10 rankedów powygrywać bo dają one elo boost.
Po 1. Jak nie wyświetla postaci ( w twoim przypadku Zed'a) to znaczy, że enemy team go nie ma.
Po 2. "Marnowanie" many na miniony to rzecz normalna, ale trzeba to robić z głową. Z resztą zalecane jest używanie skilli dla lepszej farmy (te 70 w 10 min)
morgana to ap farmer. Rzucasz plamę i fala jest twoja, więc normalne że traci manę Oo Co do pytania, gdy ty banujesz to widzisz postacie które mają przeciwnicy a nie Twój team.
Łapki w górę! 8 do setki D:
Spamować skillami na "odjeb" można postaciami które many nie mają, mają energię lub potężną regenerację many.
Na prośbę autora temat zamykam.
Dziś grałęm 1 rankeda na EU oczywiście przegraliśmy bo był polak w druzynie co nic nie ogarniał czułem się jak bym grał z 1 lvl grał morganą zuzywał mane na miniony i wogóle go zreportowali wszyscy Mam taki pytanko bo trafiło na mnie że ja byłem kapitanem druzyny i w trakcie banowania bohaterów koledzy z drużyny chcieli bym zbanował Zeda tego ad ninje i mam takie pytanie mam Zeda kupionego i w ciagu 3 etapów banowania nie mogłem go znaleźć na liscie postaci z 5x cała liste przeskakiwałem jak kapitan wrogiej druzyny banował to Zed był prawie na końcu a jak ja banowaęłm to znikał wie co o co kaman z tym fantem ??