Ranked pytanka

Dziś grałęm 1 rankeda na EU oczywiście przegraliśmy bo był polak w druzynie co nic nie ogarniał czułem się jak bym grał z 1 lvl grał morganą zuzywał mane na miniony i wogóle go zreportowali wszyscy :P Mam taki pytanko bo trafiło na mnie że ja byłem kapitanem druzyny i w trakcie banowania bohaterów koledzy z drużyny chcieli bym zbanował Zeda tego ad ninje i mam takie pytanie mam Zeda kupionego i w ciagu 3 etapów banowania nie mogłem go znaleźć na liscie postaci z 5x cała liste przeskakiwałem jak kapitan wrogiej druzyny banował to Zed był prawie na końcu a jak ja banowaęłm to znikał wie co o co kaman z tym fantem ??

Jak banujesz, wyświetla się lista postaci przeciwnika. Widać oni nie posiadali Zed'a

Banujesz postacie, które posiada drużyna przeciwna. To, że ty miałeś Zed'a, oznacza, że ktoś z przeciwnego teamu mógł go zbanować.

^^Sekunda później.

Ja też marnuję manę na farmie, ale tylko wtedy kiedy mam buffa blue :D. Wtedy farmienie idzie szybko jak przecinak. Tylko większość użytkowników no prawie większość marnuje manę na minionach, ostatnio mi koleś krzyczał iż nie używam skilla na potworkach :). A tak oszczędzam ją, i zdrowie też.

Zed to nie jest AD carry. Zużywanie skilli na moby jest dobre, jeżeli potrafisz to robić w sposób taki, że nie brakuje ci przy tym many

Jak jesteś kapitanem to banujesz czempiony. Jeżeli nie widzisz jakiegoś którego chcesz zbanować to oznacza że żaden przeciwnik go nie ma i nie może go wybrać jeżeli byłby wolny.

Jak zacząłeś grać to spróbuj te 10 rankedów powygrywać bo dają one elo boost.

Po 1. Jak nie wyświetla postaci ( w twoim przypadku Zed'a) to znaczy, że enemy team go nie ma.

Po 2. "Marnowanie" many na miniony to rzecz normalna, ale trzeba to robić z głową. Z resztą zalecane jest używanie skilli dla lepszej farmy (te 70 w 10 min)

morgana to ap farmer. Rzucasz plamę i fala jest twoja, więc normalne że traci manę Oo Co do pytania, gdy ty banujesz to widzisz postacie które mają przeciwnicy a nie Twój team.

Łapki w górę! 8 do setki D:

Spamować skillami na "odjeb" można postaciami które many nie mają, mają energię lub potężną regenerację many.

Na prośbę autora temat zamykam.

Dziś grałęm 1 rankeda na EU oczywiście przegraliśmy bo był polak w druzynie co nic nie ogarniał czułem się jak bym grał z 1 lvl grał morganą zuzywał mane na miniony i wogóle go zreportowali wszyscy :P Mam taki pytanko bo trafiło na mnie że ja byłem kapitanem druzyny i w trakcie banowania bohaterów koledzy z drużyny chcieli bym zbanował Zeda tego ad ninje i mam takie pytanie mam Zeda kupionego i w ciagu 3 etapów banowania nie mogłem go znaleźć na liscie postaci z 5x cała liste przeskakiwałem jak kapitan wrogiej druzyny banował to Zed był prawie na końcu a jak ja banowaęłm to znikał wie co o co kaman z tym fantem ??