Ranked Team - EU N&E - S3

Witam wszystkich! Sezon 3 zbliża się wielkimi krokami a w związku z tym szukam osób które zechciałby dołączyć do owego teamu i brać udział w rozgrywkach 5vs5. Przedewszystkim szukam osoby/osób które dobrze radzą sobie na midzie i supporcie. Ja osobiscie mogę zagrać jako ADC, Solo Top oraz Jungler ale i osoby na te linie się przydadzą. Poszukuję osób które posiadają już jakieś doświadczenie w tym temacie oraz które mają następującą ilość championów 30 + . Mój nick w grze to: GreatOne94. Drodzy gracze piszcie w tym temacie bądz na nr. gg:26223630. Jeśli zbierze się odpowiednia ilość osób postaram się zorganizować jakieś wspólne rozgrywki abyśmy mogli się poznać i tak jakby 'zespolić' nasz team. Czekam na odpowiedzi z Waszej strony! Pozdro :)

Ja się mogę przyłączyć. Nick PolishMeWhoYa :D Pozycja to głównie Solo Top i lekko zahaczam o Mid. Pisz jak coś.

Arteasnaur, mogę grać jako support (ew w ostateczności AD-carry)

W grze napisz lub na maila tigeroshi@hotmail.com tak najszybciej ze mną się skontaktować.

PODBIJAM

Ale do kolegi nie napiszesz.... jungle here ! I ty junglowac nie umiesz :D rengar ban i nie pojunglujesz.

Gram na midzie mam wiekszosc postaci na ta linie brakuje mi moze 2,3 champow oczywiscie mowie tu o tych wazniejszych bo Heimerdringer nie jest do grania rankedow czy Twisted Fate fajnie sie pobawic ale bez przesady:) najlepiej mi sie gra Ziggsem , Fizzem , Gragasem ogolnie staram sie wybierac Mida glownie pod Team Fight niz pod counter picka poniewaz grac mozna ostroznie i sie wyfarmic a Mid i Late game jest najwazniejszy wiec jezeli nadal poszukujesz mida to zglaszam sie :)

pisz PW napewno odpowiem jest tylko maly problem poniewaz w weekendy co 2 tygodnie mam szkole ucze sie zaocznie wiec bedziemy musieli jakos sie dogadac co do wspolnej gry wiecej czasu mam w tygodniu na granie niz w Weekendy :)

Ja bym z chęcią spróbował, bo solo q już się nudzi, osobiście mogę grać na każdej linii oraz jungle,(oczywiście jedne idą mi lepiej, drugie trochę gorzej ale daję radę) ale najczęściej gram Irelia Solo, albo jakaś Nidalee na agresywnym supie, czasu w sumie mam dość sporo do grania(tu zdarzają się wyjątku) Mikrofon osobiście posiadam, i przede wszystkim gram dla fanu, nie spinam się praktycznie o nic.

Jeśli jesteś zainteresowany moją osobą w teamie to napisz na gg albo w grze Nick: Szmirel

ooo jestem chetny po prostu niech ktos sie odezwie FollowMeAndDie

Witam wszystkich! Sezon 3 zbliża się wielkimi krokami a w związku z tym szukam osób które zechciałby dołączyć do owego teamu i brać udział w rozgrywkach 5vs5. Przedewszystkim szukam osoby/osób które dobrze radzą sobie na midzie i supporcie. Ja osobiscie mogę zagrać jako ADC, Solo Top oraz Jungler ale i osoby na te linie się przydadzą. Poszukuję osób które posiadają już jakieś doświadczenie w tym temacie oraz które mają następującą ilość championów 30 + . Mój nick w grze to: GreatOne94. Drodzy gracze piszcie w tym temacie bądz na nr. gg:26223630. Jeśli zbierze się odpowiednia ilość osób postaram się zorganizować jakieś wspólne rozgrywki abyśmy mogli się poznać i tak jakby 'zespolić' nasz team. Czekam na odpowiedzi z Waszej strony! Pozdro :)