Ranked Team - EU N&E

Siemanko. Ja oraz moich dwóch kumpli szukamy reszty kompanów do ranked teamu. Mida mamy, supporta mamy. Ja mogę grac jako ad carry, jungler albo solo top. Mam odpowiednią ilość postaci aby mieć po kilka champów na daną linie. Na chwile obecną potrzebujemy junglera i solo topa gdyż ja wolałbym pograc na bocie jako adc. Milie widziane są osoby które ogarniją kilka lane'ów. Niech się zgłaszają tylko poważni gracze. Piszcie tu w temacie albo na gg. 26223630.

Wasze Elo ? Minimalne Elo poszukiwanego ? Komunikacja ? Może jakieś info ?

Ja na chwile obecną zagralem tylko 1 ranked mecz bo miałem mało czasu ale od poniedziałku się to zmeni. Co do minimalnego elo to nie wiem, w sumie może być każdy kto ogarnia mechanikę gry i sporą ilość postaci oraz oczywiście nie jest jakimś napinacze. Komunikacja nie stanowi problemu ... ts, skype, vt kto co woli.

dobrze trafiliście ost. zakupiłem CHO GATH'a genialnie mi się nim jungluje a gangi nim to normalka na topie też ogarniam Dariusem lub Jaxem a jako support tylko blitz

przed zagraniem z wami rankedów potrzebował bym z 5-10 gier by się przekonać co do was i do naszej strategii itd

http://www.lolking.n...r/eune/19074922 to macie moje konto niestety elo tylko 1349 gdyż ostatnio trafiło mi się z 10 gier 4 vs 5 od początku do końca + często na elo hell są de*ile ale jest w porządku coraz lepszy team mi się trafia nawet od 30 min wygraliśmy bez ADC był afk no niema co CHO jedzie każdego

@swiatloplis nie ma sprawy, napisz do mnie na gg to się dogadamy co i jak

nie mam gg jakiś TS >?

Mała zmiana, junga, mid, adc, support jest. Jeszcze top i ruszamy ;)

Hmm może ja się zgłoszę :)

lolking moj acc : http://www.lolking.net/summoner/eune/20897461

Przeważnie gram mid/top..

Osobiście posiadam już team 5n5 ale chętnie z wami też pogram- moje elo +/- 1500

Piszcie w grze : Toonik

jakiś kontakt z wami jest ? ts ?

Podbijam. Uwaga na chwilę obecną szukamy nowego SoloTop'a gdyż stary nie może z powodów osobistych.

Siemanko. Ja oraz moich dwóch kumpli szukamy reszty kompanów do ranked teamu. Mida mamy, supporta mamy. Ja mogę grac jako ad carry, jungler albo solo top. Mam odpowiednią ilość postaci aby mieć po kilka champów na daną linie. Na chwile obecną potrzebujemy junglera i solo topa gdyż ja wolałbym pograc na bocie jako adc. Milie widziane są osoby które ogarniją kilka lane'ów. Niech się zgłaszają tylko poważni gracze. Piszcie tu w temacie albo na gg. 26223630.