Ranked team EuNe

Zbieram ekipę do gier rankingowych 5v5 na sezon 3.

Nazwa teamu - wellplayguys

Komunikacja - raidcall

wymagane elo.. 1200+ przynajmniej

mój nick w grze: Erstikos

moje elo: 1500

pozycja: Jungler ( piszcie konkretne pozycje, a nie to albo to :) )

Piszcie poniżej swój nick, elo i ulubioną pozycję..

Ja nie dawno wbiłem 30lv, rozegrałem dopiero co prawda 3 rankedy, każdy co prawda wygrany, ale ELO jeszcze nie posiadam.

Pozycja: Support (Zilean). Nick w grze: BlitzCritz.

Nick : savage96

Pozycja : Mid (ostatecznie jesli trzeba top/jungle)

ELO : aktualnie 1331

Nick: PolishMeWhoYa

Pozycja: Mid (jungle/suppem też chętnie gram)

Elo: ~1230

Nick: Ciamciaram

Pozycja: Głównie Jungle (Seju, Amumu, Udyr, Alistar, Malaphite, Rammus, Lee Sin, WW)/Top (Irelia, Voli, Renekton, Wukong, Jayce, Nasus, Fiora, Singed)/Mid (Annie, Ryze, Veigar, Zyra, Cassio)/Support (Blitzcrank, Alistar, Janna, Nunu).

Elo: Top 1435; Aktualnie 1308 - lose streak w którym każda moja drużyna miała z 1-5 asyst w całym meczu... mając do tego nawet i po 20 deadów każdy (dokładnie 21,23,21,20,4).

na obecne elo nie ma co patrzec bo za kilka dni reset :D

Nie będzie żadnego resetu.. już był w przedsezonie i kolejnego nie będzie.

mój nick w grze: Aenoo

moje elo: 1350 aktualnie high 1450 w tym sezonie

pozycja: Mid / Jungler (Preferuje to 1)

Powodzenia założycielowi tematu w graniu z 12-latkami z 1200 elo.

Chciałbym ci tylko powiedzieć, że poziom gry między 1200 a 1400-1500 elo, jest jak między 1500 a 2100.

Nick 9x9

Elo około 1300

Pozycja : Jungler/Mid

Powodzenia założycielowi tematu w graniu z 12-latkami z 1200 elo.Chciałbym ci tylko powiedzieć, że poziom gry między 1200 a 1400-1500 elo, jest jak między 1500 a 2100.

Dla twojej informacji mam 20 lat

Powodzenia założycielowi tematu w graniu z 12-latkami z 1200 elo.Chciałbym ci tylko powiedzieć, że poziom gry między 1200 a 1400-1500 elo, jest jak między 1500 a 2100.

Tak jest, bardzo dobrze. Zapomniałeś tylko o słowach typu " noob, gimbus ", bo przecież mają tylko 1200 elo. Przecież tam są takie ciotki, że to koniec świata. Proszę, wyjdź. ELO to jedynie cyferki, które pokazują kto ile rankedów wygrał / przegrał

Trochę sobie odpuściłem rankedy ale w grupie zawsze raźniej.

Nick: 9x9

Pozycja: I am Support (w sumie gram też topa i mida ale nie umiem last hitować :P)

Elo: 1300

Ja chętnie zagram jakieś teamowe rankedy na Summoners Rifcie.

Nick: Makupl

Pozycja: Mid

ELO: 1565

Chetny jestem:

Nick: Fyqer

Pozycja: Mid(Gragas) Top (Wu) Support(Taric) Jungler(Kha)

(jestem prawie że kompletny :D)

Ranking: 1300

name : Only PL and ENG

pozycja : preferuje jungle, ale moge grac na wszystkich

Elo : 1590

nie wiem tylko jak z komunikatorem, nie jestes w stanie zalatwic ts3? cos kolo tego ?

http://www.facebook.com/AayoTyFajo /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="<filestore.core_emoticons>/emoticons/wink@2x.png 2x" width=“20” height=“20”></filestore.core_emoticons>

Co z założycielem tematu?Nie ma do niego gg,na zaproszenia w lolu nie odpowiada.

Nick : SmasherFtH

Pozycja : Jungla / Mid

Elo : 1259 ( chwilowy stan )

Ulubione postaci : Kha zix, Swain

PinaseQ - MID/ADC. Top elo - 1480, aktualne 1469.

Wymagam od drużyny porozumienia a nie płaczu, by z godnością potrafili przegrywać jeśli się zdarzy.