Ranked team EuW

Witajcie, otóż gram sobie na serwerze West, jak wiadomo ciężko tam o Polski team, ale może kilku użytkowników tego forum było by za stworzeniem rankingowego teamu, silverowego aby pograć trochę razem. Może powiem coś o mnie. Gram głównie Adc lub mid lane. Jakoż iż to jest nowe konto ok 30 rozegranych rankedów posiadam ledwo silver 5. "Podobno" gram na wyższą dewizję i jak dla mnie moze to być prawda, raczej wyjście wyżej teraz zajęło by mi troche czasu, ale z lekkiego lenistwa i ochoty pogrania w inne gierki na razię przystopowowałem, ale chcę teraz znów zacząć grać na poważnie.

A więc, poszukuję 4 chętnych osób do pogrania teamówek 4fun. Wymagam jakiś minimum ogar, oraz kultury osobistej. Sam mam 15 lat, ale utrzymuję kulturę i nie katuje kogoś po popełnionym błędzie, w skrócie nie jestem flamerem i nie widze tylko kogoś błędów lecz też moje. Nawet jeśli nie uzbiera się team, chętnie bym pograł jakieś duo. Info:

Devision - Silver V

Age - 15

Nickname in game - Dziadziu

Komunikatorem głosowym bd ts3.

A ja cię już chyba mam, jak chcesz dodaj jokers as i możemy pograć DUO. Team i tak nie wytrzyma miesiąc, więc jakieś duo można zagrać. Linia adc - ulubiona postać :

- vayne oraz ashe

Zamierzam też grać jak support (po zakupie leony, i tresh'a).

Sytuacyjnie mogę grać na topie, jungli.

Nie lubię środkowej linii , oraz grać pod ap.

Dodałem. Zmieniłem konto.

Chetnie dolacze :D

Nick: OooTaaak

Divison: Gold IV

( wiem nick glupi^^)

Ja jutro wbiję 30 bo mam 27.

Nick: ScoTuberrr

Division: Gram na poziomie platyny/golda 1 przynajmniej tak na eune miałem.

Nick: QuanziGG

Dywizja: Platyna 3

Linia do ustalenia, skype/ts, wiecej info na priv (jeżeli zdecydujesz się mnie wybrać)

Wszyscy na Europe West? Powtarzam, że to Europe West, żeby nie było pomyłek. Dodajcie mnie na grze.

Dobra nie ważne wysłane, zaproszenie.

Witajcie, otóż gram sobie na serwerze West, jak wiadomo ciężko tam o Polski team, ale może kilku użytkowników tego forum było by za stworzeniem rankingowego teamu, silverowego aby pograć trochę razem. Może powiem coś o mnie. Gram głównie Adc lub mid lane. Jakoż iż to jest nowe konto ok 30 rozegranych rankedów posiadam ledwo silver 5. "Podobno" gram na wyższą dewizję i jak dla mnie moze to być prawda, raczej wyjście wyżej teraz zajęło by mi troche czasu, ale z lekkiego lenistwa i ochoty pogrania w inne gierki na razię przystopowowałem, ale chcę teraz znów zacząć grać na poważnie.

A więc, poszukuję 4 chętnych osób do pogrania teamówek 4fun. Wymagam jakiś minimum ogar, oraz kultury osobistej. Sam mam 15 lat, ale utrzymuję kulturę i nie katuje kogoś po popełnionym błędzie, w skrócie nie jestem flamerem i nie widze tylko kogoś błędów lecz też moje. Nawet jeśli nie uzbiera się team, chętnie bym pograł jakieś duo. Info:

Devision - Silver V

Age - 15

Nickname in game - Dziadziu

Komunikatorem głosowym bd ts3.