Ciao poszukuję 3 osób do gry w League of Legends na serwerze Nordic EU. Od chętnych oczekuję pełnego opanowania odpowiedniej dla niego linii. Mianowicie jeżeli idziesz na bota jako ad carry ogarniasz go, umiesz creepować, współpracować z drużyną i co jeszcze ad carry powinien umieć i wiedzieć. Jako support wiesz kogo wspierać w drużynie, ogarniać danego supporta, etc do innych linii. W tej chwili jestem ja z kolegą z czego ja gram only mid a kolega preferuje jungle/solo top/duo top - lecz co do tego przy pełnej drużynie się uzgodni kto jest za co odpowiedzialny. Czego oczekujemy:
-> Wiek 16+ (mutacja głosu)
-> Sprawny Mikrofon.
-> Komunikator głosowy (skype/ts3) aktualnie siedzimy na ts3 i raczej tak zostanie.
-> Obeznanie z grą i postaciami jakimi grasz a także techniką grania, buildem etc.
-> Komunikatywności - nie to, że wchodzisz na ts3, gramy razem a ty siedzisz cicho.
-> Wyrozumienia w razie podniesienia głosu o ton....żeby nie bylo sytuacji, że ktoś strzela focha i wychodzi. Możemy my sie wk***ić na kogoś tak samo ktoś na nas.
Co oferujemy:
-> Serwer ts3 24/7.
-> Miłą, rozluźnioną i zabawną atmosferę.
-> Porady (gramy już naprawdę sporo i dysponujemy sporą wiedzą na temat LoL'a).
-> Sponsoring w przyszłości różnych mediów.
Elo nie jest ważne trenujemy po prostu do sezonu trzeciego. Gramy normale i rankedy.
Więcej pytań pw. Zgłoszenia pw/post