Ranked team

Siemanko.

Poszukuję ranked teamu na serwerze Nordic&East do pogrywania w miarę regularnie meczy rankingowych.

Bardzo mi zależy, aby w teamie każdy znał swoją rolę. Moją rola to solo top.

Teraz coś o sobie, mam na imię Paweł i mam 18 lat. Rozegrałem około 1100 normali (około 600 win) i kilka rankedów (około 160). Moje obecne elo to 1549 (1622 top). Kiedyś straciłem konto przez głupotę i odzyskałem je, lecz z elo zbitym do 1300. Na szczęście znów się wybiłem, więc myślę, że gram całkiem nieźle.

Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiedni dla mnie skład,

Pozdrawiam.

Jeśli interesuje Cię support, który niemądrze pożyczał konta znajomym do gopl4loli, którego niemądrze zmieniono informacje konta i trollowano nim na rankedach a w następstwie konto dostało bana(trybunał i sharing account dają rade ;p )

Moje stare konto: http://www.lolking.net/summoner/eune/21129649#profile

Jakby co, wal PW.

Jezeli dalej aktualne pisz priva : )

Preferuje jungle i gram na niej całkiem nieźle jednak mam tylko 1069 elo, dopiero zaczynam przygode z rankedami - jeżeli się przydam pisz, lubie też ad carry.

Ja preferuje ad carry lubię też pograć jako jungler. Jeżeli są wolne miejsca pisz na gg : 2205879.

Siemanko.

Poszukuję ranked teamu na serwerze Nordic&East do pogrywania w miarę regularnie meczy rankingowych.

Bardzo mi zależy, aby w teamie każdy znał swoją rolę. Moją rola to solo top.

Teraz coś o sobie, mam na imię Paweł i mam 18 lat. Rozegrałem około 1100 normali (około 600 win) i kilka rankedów (około 160). Moje obecne elo to 1549 (1622 top). Kiedyś straciłem konto przez głupotę i odzyskałem je, lecz z elo zbitym do 1300. Na szczęście znów się wybiłem, więc myślę, że gram całkiem nieźle.

Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiedni dla mnie skład,

Pozdrawiam.