Ranking gier ogolnie

Witajcie szukam rankingu wszystkich gier wliczajac MMORPG MOBA FPS itp chodzi mi o ogolnie w ktora produkcje teraz sie gra i gdzie przesiaduje najwiecej osob pozdrawiam

Nie wysylajcie linkow z Steama bo mamy tam tylko gry z Steama

Nie wiem czy taki ranking gier istnieje.

Chyba dalej najwięcej graczy gra w WoWa, LoL,Dota2, CS-GO , to są tytuły do których po prostu ma się sentyment.

Najlepiej wejdź sobie na Twitcha i zobacz gdzie jest największa ilość kanałów oraz oglądalność , wówczas będziesz wiedział jakie gry są najpopularniejsze.

http://www.statista.com/statistics/251222/most-played-pc-games/ kiedys znalazlem taki oto temat ale jest to z Kwietnia

Trudno jest zrobić taki ranking, bo na przykład ten, który podałeś obejmuje jedynie platformę Raptr, coś w stylu steama. Nie jest powiedziane, że na przykład na właśnie steamie liczby będą rozkładać się tak samo. Czy da się zrobić ranking w oparciu o dane spoza jakichś platform "gejmnigowych"? Raczej wątpię, bo twórcy gry sami musieliby udostępnić te dane.

LoL, cs go. Teraz to jest mainstream. O dziwo w wowa jeszcze gra sporo osób.

Witajcie szukam rankingu wszystkich gier wliczajac MMORPG MOBA FPS itp chodzi mi o ogolnie w ktora produkcje teraz sie gra i gdzie przesiaduje najwiecej osob pozdrawiam

Nie wysylajcie linkow z Steama bo mamy tam tylko gry z Steama