Mi się podoba Lahn, jej styl gry, ataki, itp. Ale martwi mnie jej wytrzymałość. Żeby się nie okazała jakimś papierem którego taki striker będzie miał na strzała. Wiele jej ataków jest dość stacjonarnych, jednakże mają bardzo duże AoE.
Lahn wygląda mi na postać typowo pod PvE i może być słaba na PvP, co niektórym może przeszkadzać patrząc po tym jak skończył taki Musa.
@Aguire Grasz jednak Strikerem? Słyszaem że wiele osob przerzuciło się na Mystic po jej premierze właśnie ze strikera. Co cię trzyma przy tej klasie, skoro nie zmieniłeś jej na Mystic?
@Quaku Ty nadal grasz w tą okropną i nieziemsko P2W grę którą tak hejtowałeś gdzie się tylko dało? Czy tylko wypowiadasz się na jej temat na podstawie wiedzy sprzed afery P2W, bo po tym czasie sprzedałeś podobno konto i porzuciłeś tą grę na dobre.
Ja gram w wiele tytulow z przerwami, sprzedalem konto i kupilem nowe ok marca 2017 roku. Atm mam FULL TET, wiec jakos sobie radze
.
Ofc, to co odwalili na starcie wolalo o pomste do niebia, tysiace preoderow zostalo zcharbackowanych, nie wydaje sie gry B2P i robi z niej full CASH SHOPA, wiec ofc ze trzeba bylo hejtowac.
Dodatkowo pomine, ilosc bugow/exploitow ktora dzialala od startu, ludzie narobili miliardy i nie zostali ukarani. Ja nadal sie swojego trzymam. Ja akurat sobie moge pozwolic na wydatek na ta gre, w takiej formie zeby sie szybko ogarnac, nie zmienia to faktu ze gra jest P2W i mozesz sobie wmawiac co chcesz :).
Jak dla mnie to powinni otworzyc nowe serwery, ktore nie zostana zmergowane ze starymi, ale zapewne tego nie zrobia wiec coz, trzeba sie pogodzic ze sa ludzie w sovereign z 5-7 PENAMI, ktore jak bys chcial teraz legit wyfarmic to musialbys grindzic wizzardem przez rok po 24/7.
Gra na pewno na chwile obecna jest duzo lepsza niz na starcie, a bedzie jeszcze lepsza jak wejdzie xbox, update graficzny, nowy interface, optymalizacja i nowy party content kontynent. Nie zmienia to faktu, ze gra ma swoje bardzo powazne 'flawy', po prostu aktualnie nic nie ma ![:) :)]()
Jak przeczytasz "moje MMO" to swietnie obrazuje sytuacje. Gram w WoWa, ale sie nudzi pomiedzy raidami. Dodatkowo Jest BDO. Lineage padl, aion jest dead, gw2/eso to tylko casual gaming wiec wielkiego wyboru nie ma;)