Witam! Mam takie pytanie wynikające z chęci powrotu do rappelz (tego od gpotato). Jak wygląda zaludnienie w Rappelz. Czy nadal jest dużo ludzi szukających party do farmienia, czy gra już polega tylko na petach r7 i solowaniu dungeonów ? Więcej ludzi jest na serafinie czy cerberze ?
Rappel - zaludnienie
Więcej ludzi jest na Cerberze [Gram na nim 62lv Shaman]. Pety jak pety.. widzę party to tak 2 osoby max. A osób jest więcej niż jak ja grałem 2 lata temu! Gra na kilka godzinek tak aby odpocząć..
Ta gra ma juz swoje lata za sobą.
Ale fakt da się grać i nie ma strasznych pustek.
lepiej dołącz do mojej ekipy w grze c9:-] jak coś pisz pw.
Gram od długiego czasu w Rapka na serafinie, z zaludnieneim jest spoczko, zawsze kogoś znajdziesz gra nie polega juz na pt z petami r7, gdyż na dunach do 120 lvla obniżono znacznie siłe mobków i tak silne pety nie są już potrzebne
Dziękuje za odpowiedź na moje pytanie. Czytając inne fora spotkałem się z informacją, że wprowadzone są kary. Poziom pomiędzy petem a graczem nie może być większy niż x. Ile te x wynosi, 60 poziomów?
Ja grająć nie spotkałęm się z żadnymi karami wpadam postacią 10 lvl na arida z fizykiem r7 i jest miodzio
Mam jeszcze jedno pytanie, bo jak wiadomo, rappelz jest straszny p2w i interesuje mnie, co najbardziej opłaca kupić się w isie i sprzedać na rynku. Kiedyś były to ss'y jak jest teraz? Chciałbym wydać trochę kasy, ale też bez przesady. Czy za 10ss kupię już jakiegoś dobrego peta?
Witam! Mam takie pytanie wynikające z chęci powrotu do rappelz (tego od gpotato). Jak wygląda zaludnienie w Rappelz. Czy nadal jest dużo ludzi szukających party do farmienia, czy gra już polega tylko na petach r7 i solowaniu dungeonów ? Więcej ludzi jest na serafinie czy cerberze ?