Cześć. Może mi ktoś doradzić co ściągnąć w co grać? Są dwie gry Rappelz i Lineage 2 w obie grałem ale nie dużo a nie wiem w co grać. Gdzie znajdę wiecej ludzi, w którą mogę grać na "dłuższą metę" a może sami gracie w którąś z tych i coś możecie napisać.
Rappelz a Lineage 2
Ja ci polece rappelza ponieważ masz system petow duzo lochow duzo profesji
Ja Ci polecę L2 na dobrym privie, gdyż ta gra posiada najlepszy system pvp, jaki kiedykolwiek został stworzony w grach MMO.
Niestety albo stety w grę wchodzi jedynie oficjalne serwery. Nie chciałbym na marnę ściągać wolę zapytać jaka sytuacja w grze. Oczywiście chodzi mi też o Lineage 2 serwer lilith i Rappelz Polską wersje.
to ja Ci polecam jednak Rapka ;] niedługo wchodzi nowy Epic ja gram już kilka lat ( wczesny Epic 3)i nadal dobrze się bawię ;] System petów wręcz bajeczny, a teraz możesz oswoić praktycznie każdego moba w grze.
@Orzecho - grasz na Polskiej wersji językowej? wiesz może jaka populacja? no i czy nowi gracze mają w ogóle co tam szukać?
Rappelz, łatwiejszy do ogarnięcia i przyjemniejszy.
A ja całym sercem jestem z lineage 2, Klas od zajumania, pvp wyborne,grindówka a ma ten swój klimat szczególnie starsze kroniki ajjj . Tyle że na Oficialu nie ma sensu grać gdyż gra po tygodniu staje się bardzo monotonna swoją drogą polecam ci priva.
Dzięki za opowiedzi. Ściągnąłem Rappelz ale zobaczę też może jakiegoś prywatnego lineage 2.
L2 - gra dla prawdziwych hardcorów, Grind,farma , a później pvp,siege, etc. Coś pięknego
Ja mam pytanie odnośnie Rappelz. Czy dalej tak jest, że jak się nie ma peta r5-r7 to ciężko znaleść PT i na którym serwerze gra więcej ludzi?
Cześć. Może mi ktoś doradzić co ściągnąć w co grać? Są dwie gry Rappelz i Lineage 2 w obie grałem ale nie dużo a nie wiem w co grać. Gdzie znajdę wiecej ludzi, w którą mogę grać na "dłuższą metę" a może sami gracie w którąś z tych i coś możecie napisać.