Rappelz Błąd

Hej. Mam mały problem z Rappelzem. Mianowicie podczas gry w różnym czasie wyskakuje mi takowy błąd (niżej zdjęcie). Gdy chcę kliknąć tak/nie wyrzuca mnie do pulpitu a gra na pasku cały czas z tym komunikatem. Miał ktoś podobny problem?

Jeśli masz zamiar zaczynać grę w rappelz, to odradzam... Brak możliwości expienia w party na niskim poziomie jest uciążliwe(expić można, ale ludzie nie są chętni), w dodatku ogromne p2w, bugi clienta i tureckie community, które zawładnęło grą i webzen robi wszystko pod nich. Jeśli jednak nie zniechęca Cię to, to polecam zrezygnować z polskiego tłumaczenia clienta i uruchomić wersje angielską. Na obecną chwilę, polska wersja ma masę bugów i pomimo trzech prac serwisowych, nie zostało NIC naprawione(np. nie można rozdawać skilli petom i postaci, bo wywala do pulpitu, oraz nie można ewoluować chowańca). Angielska wersja ma tylko ten problem, że na czacie zamiast słów wyświetlają się gwiazdki...

W Rappelza grałem dosyć długo i mimo, że go odkładam to i tak po czasie wracam. Czyli na innej wersji językowej nie powinno być tego buga?

Tak, na innej wersji nie powinno być bugów, polecam Tobie wersje turecką, jak nie zrażają Cię znaczki, tam wszystko działa jak powinno, zarówno skille jak i czat. (co do włoskiej, to nie mam pewności).

Sprawdź jeszcze, czy firewall Ci nie blokuje.

Ok dzięki

Hej. Mam mały problem z Rappelzem. Mianowicie podczas gry w różnym czasie wyskakuje mi takowy błąd (niżej zdjęcie). Gdy chcę kliknąć tak/nie wyrzuca mnie do pulpitu a gra na pasku cały czas z tym komunikatem. Miał ktoś podobny problem? 30wuo8l.jpg