Rappelz - Czy warto powrócić?

Witam wszystkich!

Piszę ten temat z powodu chęci powrotu do Rappelz. Grę skończyłem parę tygodni po dodaniu do gry Kart Dusz Bestii i ciekaw jestem czy jest sens wracać. Grałem jako pasterz światła i ogólnie jakoprzywoływacze. Do gry mam sentyment i chciałem się zapytać czy jest w ogóle sens wracać. I tu mam pytania.

1. Warto wrócić? Jak tak to czemu?

2. Warto grać przywoływaczami?

Proszę o szybką odpowiedź i dziękuję za odpowiedzi.

1. Probowalem wrocic z 2 miesiace temu, 3 razy downloader sie rozlaczyl i zresetowal( a powinien byl wznowic sciaganie w miejscu w ktorym skonczyl) wiec sie poddalem i nie sciagnalem juz rappelz. Ogolnie wrocilem jeszcze wczesniej gdy byl bonus exp i wbilem w 2 godziny 60+ a jakis high lvl dal mi silnego jak na moj lvl chowanca. Na forum ludzie pisza ze latwo dobic do 150 lvl, i co 10 poziomow dostaje sie jakies itemki z isa.

2. Raczej nie warto, chowance teraz nie zadaja duzo dmg ,nawet jesli masz ich kilka , w porownaniu z innymi klasami np. corruptor.

Witam wszystkich!

Piszę ten temat z powodu chęci powrotu do Rappelz. Grę skończyłem parę tygodni po dodaniu do gry Kart Dusz Bestii i ciekaw jestem czy jest sens wracać. Grałem jako pasterz światła i ogólnie jakoprzywoływacze. Do gry mam sentyment i chciałem się zapytać czy jest w ogóle sens wracać. I tu mam pytania.

1. Warto wrócić? Jak tak to czemu?

2. Warto grać przywoływaczami?

Proszę o szybką odpowiedź i dziękuję za odpowiedzi.