Rappelz eu czy us?

Jako, że nie uzyskałem pomoc w wcześniejszych postach, postanowiłem wrócić do Rappelz. Tylko, że są dwie wersje PL i US. Co prawda nie uśmiecha mi się graćna PL, ale może zagram tylko muszę wiedzieć jak wygląda populacja ludu w stosunku do wersji US i czy jest z kim grać.

Nie gram 2 lata w rappelza ale powiem Ci, że zawsze na us było dużo większa populacja. O wiele przyjemniej mi się grało na us. Na pl większość to naprawdę dzieci, które nawet klawiaturą nie potrafią się obsłużyć. W lutym tego roku wróciłem na miesiąc na serafina i żałuje bo wpakowałem grubo kasę w is, żeby dogonić topowych graczy i sam zrezygnowałem, bo tam nie ma gry to przedszkole.

J/W wróciłem do tej gry miesiąc temu po długiej przerwie . Co moge polecić na pewno US . Potrzebujesz wydać z 70-80zł na start i można śmiało dogonić wysokie lvle . Nie wiem jak na PL bo nie zaglądałem tam lata ale na US populacja trzyma się dobrze . Jeszcze wczoraj kolejny dodatek wprowadzili nic tylko expić :) US nie oferuje przynajmniej takich eventów jak były na pl że przy zakupie t-protectorów paczki karte white dragona dostawałeś :P

W takim razie zagram w wersje US. Co prawda nie miałem zamiaru narazie wydawać kasy na grę, ale 80zł to też nie jest dużo.

Grajac na us, zadnej kasy nie musisz wydawac na start i bez tego latwo mozna dogonic tam high lvlowych graczy. Sam gram/lem dosc dlugi czas na us, gralo sie fajnie, co do populacji, wiadomo jest wiecej ale najwazniejsza rzecza jest fakt ze nie ma tam noobstwa.

Jako, że nie uzyskałem pomoc w wcześniejszych postach, postanowiłem wrócić do Rappelz. Tylko, że są dwie wersje PL i US. Co prawda nie uśmiecha mi się graćna PL, ale może zagram tylko muszę wiedzieć jak wygląda populacja ludu w stosunku do wersji US i czy jest z kim grać.