Rappelz (MMORPG)

Zapraszamy do spróbowania swoich sił w rewelacyjnej grze MMORPG – Rappelz.

Gra jest bezpłatna i dostępna w polskiej wersji językowej, od 18 listopada, na oficjalnej stronie: pl.rappelz.gpotato.eu.

Akcja Rappelz jest osadzona w mrocznym, średniowiecznym świecie zdominowanym przez 3 główne rasy i ma aż 170 poziomów rozwoju postaci, 27 różnych profesji oraz 22 gatunki dumnych bestii, które mogą zostać oswojone. Do pojedynków z innymi graczami można stawać w trybie Walki z Graczami, można także uczestniczyć w Wojnach Gildii, odbywających się w ponad 13 ogromnych lochach.

Na oficjalnej stronie, oprócz gry, znajdziecie przewodnik po świecie Rappelz, forum dyskusyjne oraz sklep, w którym można nabywać specjalne punkty gPotato, używane jako wirtualna waluta, za którą można kupić unikalne przedmioty pozwalające na udoskonalenie Waszych postaci.

Jesteśmy bardzo ciekawi Waszych opinii dotyczących polskiej wersji Rappelz!

post-8020-1258620662_thumb.jpg

O ile się nie mylę (a się nie mylę) to Rappelz nie jest grą via www...

A co do samej gry - podobała mi się, owszem, ale znudziło mi się czekanie aż w końcu się ściągnie - jak dla mnie: za dużo zajmuje.

Celna uwaga. @PRZENIESIONE - Kubox

Nooo niestety ... większość gier które są fajne lub zapowiadają się dobrze swoją wagę isntalki mają .. Może potem zobaczę na tą gierkę ;)

Nie grałem długo, więc nie jestem pewien czy tak jest z większością questów, ale 3/4 zadań to były typu zabij xx potworków. Więc nie było to mmorpg dla mnie, choć cała reszta gry jest wykonana dość solidnie.

Czyli gra ustawiona na grind ... to szkoda. Wolałbym sobie powykonywać questy. Większość questów z xx zabij moobów to trochę nudne ;)

Tak, gra została nastawiona na grind. ;) Sam grałem jakiś czas w angielską wersje, a teraz zagrałem

w polską. Powiedzmy że w polskiej wersji już się zbierają Neo... nic nie poradzimy, teksty typu "idz zabic zulwie" są na porządku dziennym, ale tacy są polacy w MMO.

Coś mi się wydaje że w polskiej wersji są powiększone expy. :P I te nazwy typu "Opad długoogoniasty przewodnik". XD Powiedzmy że można sobie pograć.... z nudów... :P Takie jest moje zdanie. ^^"

Zapraszamy do spróbowania swoich sił w rewelacyjnej grze MMORPG – Rappelz.

Gra jest bezpłatna i dostępna w polskiej wersji językowej, od 18 listopada, na oficjalnej stronie: pl.rappelz.gpotato.eu.

Akcja Rappelz jest osadzona w mrocznym, średniowiecznym świecie zdominowanym przez 3 główne rasy i ma aż 170 poziomów rozwoju postaci, 27 różnych profesji oraz 22 gatunki dumnych bestii, które mogą zostać oswojone. Do pojedynków z innymi graczami można stawać w trybie Walki z Graczami, można także uczestniczyć w Wojnach Gildii, odbywających się w ponad 13 ogromnych lochach.

Na oficjalnej stronie, oprócz gry, znajdziecie przewodnik po świecie Rappelz, forum dyskusyjne oraz sklep, w którym można nabywać specjalne punkty gPotato, używane jako wirtualna waluta, za którą można kupić unikalne przedmioty pozwalające na udoskonalenie Waszych postaci.

Jesteśmy bardzo ciekawi Waszych opinii dotyczących polskiej wersji Rappelz!

post-8020-1258620662_thumb.jpg