Rappelz Pet dla ryca

Siemka! Mam pytanie do graczy Rappelza.
Mam do wykorzystania 5kkk i zastanawiam się nad petem dla rycka. Mam 50lvl i szukam albo maga przy masakrycznym dmg (mam eq) albo jakiegoś tanka z dobrym dmg i leczeniem. Polecacie coś?

http://rappelz.wikia.com/wiki/Angel

Mam Anioła, ale po wprowadzeniu nowych kart rozglądam się za czymś nowym

Grałem z 2 miesiące temu i z tego co pamiętam ogółem dobrymi petami była żaba i osa. Nie pamiętam, czy któraś z nich była pod maga czy tam tanka. :/

A ja pamietam za to ze wiekszosc latala bestiami zlapanymi z kart bestii z ktorych mozna bylo dowolne moby lapac ;). A takie bestie mialy losowa role (widoczna po zlapaniu), losowe skille (widoczne po wykupieniu 1 poziomu danej um), oraz losowa przydatnosc :D. Sam mialem idealnego peta dla kazdego maga - antaraksja (czy jakos tak), jednosc nagi, oraz skille leczace i przyspieszajace regen many, a wyglad malej, niebieskiej jaszczurki, diplodoka :D. Generalnie powiem tak : nie ma lekko, musisz szukac, szukac i szukac petow ;). Bo fakt, te podstawowe wystarcza ale do pewnego momentu ;)

Też właśnie słyszałem, że żabki najlepsze.. ale zastanawiał mnie jeszcze ozyrys, bałwanek czy Ondine

Jako długoletni gracz, radzę Ci tak. Do expienia 1-125 polecam żabę/osę i potem jakiegoś słabego peta do leczenia, jak będziesz robił zadania na lodowej. Następnie jak wbijesz 150 jakiś mocny tank/leczaj, bo główny dps robi postać, ale do tego czasu będziesz miał prawdopodobnie peta dd i leczaja.

Ja miałem w rappelz blue pixie stw 5 150+ lvl, fajnie leczył po 5 tysięcy, ale słabe eq miał. ;p

Cris, do kiedy exp x2 jest?

Pet który cie wyexpi do 125 , osa dystans lub żabka i expic puki exp x2 xD

Siemka! Mam pytanie do graczy Rappelza.
Mam do wykorzystania 5kkk i zastanawiam się nad petem dla rycka. Mam 50lvl i szukam albo maga przy masakrycznym dmg (mam eq) albo jakiegoś tanka z dobrym dmg i leczeniem. Polecacie coś?