Rappelz Pet

Hej! Mam pytanie odnośnie peta do power levelingu. Chodzi mi o peta leczącego który mógłby mnie ze spokojem leczyć i w razie potrzeby przejąć aggro bądź peta z dobrą jednością dla skryto typu wilk. na wydaniu mam 3kkk. Ewentualnie podajcie własne propozycje

Aktualnie najlepszymi petami(do expa 1-150) są pety DD typu żaba/osa z jednością harpii, tyrana lub oskarada, problem jest taki, że pet ten bez uzbrojenia to kupa, a wystarczająco dobry łuk, w który mógłbyś go uzbroić, chodzi w okolicach 1,5kkk+

Ja na osie 154lv dd, z łukiem +15 i zbroja +15, w ciągu ok. 4h wbijam 100lvl(oczywiście na full buffach do expa czyt. ss/wzrost + błogo świata)

Potwierdzam. Żaba i osa najlepiej. Miałem 150 żabę pod dystans z jednością harpii.
Btw. Gdzie wbijałeś ten 100 lvl?

Po opuszczeniu wyspy adeptów idę prosto do Arid(do sali himka), tam expie do 60 poziomu, potem idę do CV, tam expię do 75 poziomu, robię ciąg zadań na farmie i wiedźmę. Po zrobieniu ich mam ok. 97 poziom. Udaję się do PP na behe, gdzie expie do 110, potem sanktu do 125(nie pamiętam dokładnie, może 127) i zaczynam cykl zadań związanych z lodową wyspą, gdzie po wykonaniu ich mam 150lvl. Potem robię zadania na punkty profesji i zaczynam exp w kubie.

*Do zadań na lodowej wyspie będziesz potrzebował pomocy gracza 155lv+, sam pet Ci już nie starczy.

**Przebieg expienia opisany wyżej, skierowany jest dla graczy, którzy posiadają odpowiedniego peta i doświadczenie związane z grą.

***Odpowiedni pet czyt. dd z dobrym ekwipunkiem.

Hej! Mam pytanie odnośnie peta do power levelingu. Chodzi mi o peta leczącego który mógłby mnie ze spokojem leczyć i w razie potrzeby przejąć aggro bądź peta z dobrą jednością dla skryto typu wilk. na wydaniu mam 3kkk. Ewentualnie podajcie własne propozycje