Rappelz PL

Witam

Jak ktos by mial ochote poszpilac w http://pl.rappelz.gpotato.eu/

to pisac tu, gdyż w kilka osob zbieramy sie pograc w rappka :). Mile widzane Ventrilo 2.1.4, wiek 20+(ale nie koniecznie).

Jestesmy klanem ludzi, ktorzy 5 latek grali w L2( a raczej tym, co pozostalo z tego klanu).

Grac bedziemy na spokojnie , przewaznie w godzinach 19- 22,w weekendy napewno inaczej .

Nie oznacza to, ze bedziemy wolno expic . Jesli uda sie nam stworzyc dobre party, to w te 3h napewno wiecej naexpimy, niz niektorzy w caly dzien .

Zapodaj nazwe gildii oraz jakies nicki.

Ja będę grać, ale podobno będzie i tak reset, to sobie teraz odpuszczam. Gdzie będziecie grać?

Mam tutaj na myśli rase, bo chcę grać buffkiem (Battle Kahuna).

Ja będę grać na 99%. Grałem na testach, fajna gierka i w ogóle nie myślałem tak o tej grze. Myślałem, że będzie sporo dzieci +8, ale jeszcze nie wiadomo, bo to tylko testy. Fajnie wykombinowali z tym płaszczem ;].

O człowieku. Gdzie Ty chodziłeś do szkoły? Interpunkcja leży... - Slod

Ja będę grać, ale podobno będzie i tak reset, to sobie teraz odpuszczam. Gdzie będziecie grać?Mam tutaj na myśli rase, bo chcę grać buffkiem (Battle Kahuna).

Jaki reset, o czym ty mowisz? Teraz zaczyna sie OB, po ktorej NIE BEDZIE wipe kont i kazdy moze grac.

Rappelz , hmmm najmilsze chwile spędzone w grze, poza CQ :P.

Napewno będę grał:D, juz mi sie pobiera hehe :D.

Szkoda tylko, ze tam poty maja taki strasznie dlugi cooldown :S.

PS.Daj mi PM , chętnie wstąpie do waszej gildii.

Zaprzestań pisać w taki sposób(pogrubienie i kolorki) ! - Kubox

Ja się mogę dopisać do glidii jeśli robicie nick Adanos grać mogę kiedy wam się podoba ale góra 2h na dzień gram też w inne gry i najlepiej do 21. Ale co za problem potem i tak mogę odejść a wy gracie dalej.

Ja z wielką chęcią bym z wami zagram. Mam 15 lat gram pro w klanie i w ligach w grach Wolfenstein: Enemy Territory i America's Army więc na TS i Vent zawsze jestem podczas gry bo tam to podstawa, lecz jestem jeszcze trochę zielony grałem trochę w kilka gier mmo ale nigdy nie miałem zbyt wysokich lvli. Maks to był 20 w cabalu i w metinie(tak grałem kiedyś w ten syf a teraz się tego wstydze... ) 36 i to tyle :P Grałem też w inne ale tylko troche tak średnio w jeszcze 14 innych mmo w każde tydzień. A i jeszcze w tibii miałem 30 lv Knighta :P ( Nie gram już w Tibie przez to, że ten PACC zepsuł grę ale nadal ją lubie). Jeśli przyjmiecie mnie to z chęcią z wami bedę grał :)

witam sorki ze nie odpisywalem ale niemialem netu:(

co do klanu zastanawiamy sie czy grac w rappelz pl bo ceny w CS sa do d.. bo w euro, czekamy czy ziemniaczki zrobia nam w dolcach jesli nie prawdo podobnie wrucimy na server US

lub poczekamy na to http://aika.gpotato.com/

Witam

Jak ktos by mial ochote poszpilac w http://pl.rappelz.gpotato.eu/

to pisac tu, gdyż w kilka osob zbieramy sie pograc w rappka :). Mile widzane Ventrilo 2.1.4, wiek 20+(ale nie koniecznie).

Jestesmy klanem ludzi, ktorzy 5 latek grali w L2( a raczej tym, co pozostalo z tego klanu).

Grac bedziemy na spokojnie , przewaznie w godzinach 19- 22,w weekendy napewno inaczej .

Nie oznacza to, ze bedziemy wolno expic . Jesli uda sie nam stworzyc dobre party, to w te 3h napewno wiecej naexpimy, niz niektorzy w caly dzien .