Tak jak w temacie, czy wersja Rappelza US posiada blok na IP z Polski?
Rappelz US - blok IP?
NIe posiada, nadal gra tam wielu polaków, szczególnie na Undine
Sprawdziłem u siebie, rejestracja przebiegła bez zarzutów. Jeśli masz problemy podaj dane a zrobię Ci konto. Maila sam zakceptujesz i zmienisz sobie hasło ;] nie wiem czemu wystąpił u Ciebie taki problem.
Ewentualnie możesz spróbować u kolegi, w szkole, kafejce, pracy etc ;]
Użyj do rejestracji maila z gmaila. Kumpel miał problemy kiedyś z wp i onetem.
Próbowałem zarejestrować się z trzech różnych adresów email (wszystkie gmail.com). Chciałbym ustalić tylko co jest nie tak.
To może dla odmiany odpal adres z wp lub oneta? Może teraz przegięli w drugą stronę.
Udało mi się zarejestrować, otóż problemem było zbyt długie hasło. Na którym serwerze gra najwięcej ludzi?
Udało mi się zarejestrować, otóż problemem było zbyt długie hasło. Na którym serwerze gra najwięcej ludzi?
Jakie ty hasło miałeś? Jak cztery lata temu gadałem z obsługa gry to mieli wprowadzić hasła do 20 znaków.
17 znaków, nie doczytałem tego, że hasło musi mieć długość pomiędzy 6 a 12 znaków. A orientujesz się na którym serwerze gra najwięcej ludzi?
Trudno jest mi powiedzieć obecnie. Pamiętam, że po odpaleniu gry miałeś kolorki obok nazwy serwera. Niebieski to było mało, zielony średnio i czerwień dużo.
Tak jak w temacie, czy wersja Rappelza US posiada blok na IP z Polski?