Rappelz

Witam

Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do wspólnej gry w Rappelz. Ma ona do zaoferowania mnóstwo ciekawych rzeczy takich jak bardzo rozbudowane profesje i drzewko skilli czy innowacyjny pet system tzw. chowańców. Ponad to oferuje wiele ciekawych lokacji i lokalnych potworów i mini bossów. Gra proponuje dwa rodzaje rozgrywki:

-grę "solo" polegającą na wypełnianiu misji i "biciu" mobów rozrzuconych po całym świecie Rappelz (który wielkością bardzo mi imponuje)

-oraz grę drużynową, która pozwala na korzystanie z usług dungeonów(z ang. podziemi) w których zdobywanie doświadczenia i wypadanie przedmiotów jest wieksze przez co można zdobyć naprawde unikalne przedmioty. Grafika jest wprost rewelacyjna a muzyka zaostrza jeszcze bardziej charakter gry przez co można poczuć prawdziwy klimat tego MMORPG. Jest jeszcze wiele rzecz o których mógłbym się rozpisać, ale nie chciałbym psuć komuś zabawy płynącej z odkrywania Rappelz'a. A więc jeśli was zaciekawiłem to już dziś załóżcie konto pod linkiem który jest niżej i rozpocznijcie swoją przygodę. Rappelz was potrzebuje. :)

http://pl.gpotato.eu/referral/?referrer=Bobovita

Fajnie fajnie, tylko że połowa zalet jest naciągana.

Gra ma przestarzałą grafikę [wiek robi swoje]

Drzewko skilli- rozbodowane, co z tego jeżeli tylko mozna podążac jedna droga, a skillpointów zawsze brakuje

Wbijanie kolejnych lvl to mordęga, moby się powtarzają - tylko nazwy mają inne i do tego żałosne [straznik małych zwłok? WTF?]

2nd class można miec na 40 lvl, ale to bład jeżeli się wtedy wykona quest. Wszyscy mówią by robic na 50... czyli jakies 2 tyg. później ....

Dungeony sa nudne, zero expa z nich jest, solo to gorzej niż we Flyff po 100 lvl.

Zapomniałem dodac ze cooldown skilli często przekracza 1 min [zwykłych ataków magicznych np. 1 min 30 sek]

Świat jest duzy, ale pusty jak obalone pół litra.

Tak tą grę oceniam osobiscie.

Aw troche ostro, ale co kto woli. Każdemu się nie dogodzi i owszem gra nie jest perfekcyjna, ale w porównaniu z duża ilością innych gier tego typu wypada lepiej nie piszę, że najlepiej. Co do expa masz troche racji ale kto chciałby zdobyć odrazu max lvle w powiedzmy 2-3 miechy. Jak narazie wymieniłeś same wady i nie wierzę że nie znalazłeś żadnej zalety tej gry a jest ich naprawde sporo.

Mozna napisac że dzieci neo sa trzymane w ,,ryzach'' bo jak ktos popełni ortografa a ogólnym czacie to zaraz się z niego wyśmiewają... Sporo klas, 3 Królestwa, sporo skilli. Rozbudowany system petów... nie wiem co jeszcze...

Co do expa masz troche racji ale kto chciałby zdobyć odrazu max lvle w powiedzmy 2-3 miechy.

Ktoś normalny? Przy graniu około 3h dziennie max lvl powinno się wbijać jakiś miesiąc. Chyba w mmo nie chodzi o wbijanie lvli tylko w to co ciekawego można robić po wbiciu tego lvla, czyli raidy, PvP itp.

W grze MMORPG PvE i PvP powinno się rozkładać po 50% żeby było ciekawie.

a grałes 2-3h tylko expiąc, bez wybijania 50 lvl przy 1st classie? Cos bez casha nie chce mi się wierzyć, ale graty za samozaparcie. Gra ogromnie się nudzi po 40 lvl

Witam

Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do wspólnej gry w Rappelz. Ma ona do zaoferowania mnóstwo ciekawych rzeczy takich jak bardzo rozbudowane profesje i drzewko skilli czy innowacyjny pet system tzw. chowańców. Ponad to oferuje wiele ciekawych lokacji i lokalnych potworów i mini bossów. Gra proponuje dwa rodzaje rozgrywki:

-grę "solo" polegającą na wypełnianiu misji i "biciu" mobów rozrzuconych po całym świecie Rappelz (który wielkością bardzo mi imponuje)

-oraz grę drużynową, która pozwala na korzystanie z usług dungeonów(z ang. podziemi) w których zdobywanie doświadczenia i wypadanie przedmiotów jest wieksze przez co można zdobyć naprawde unikalne przedmioty. Grafika jest wprost rewelacyjna a muzyka zaostrza jeszcze bardziej charakter gry przez co można poczuć prawdziwy klimat tego MMORPG. Jest jeszcze wiele rzecz o których mógłbym się rozpisać, ale nie chciałbym psuć komuś zabawy płynącej z odkrywania Rappelz'a. A więc jeśli was zaciekawiłem to już dziś załóżcie konto pod linkiem który jest niżej i rozpocznijcie swoją przygodę. Rappelz was potrzebuje. :)

http://pl.gpotato.eu/referral/?referrer=Bobovita