Rapplez- opłaca się grać?

Witam!

Postanowiłem zagrać w rapplez'a i mam parę pytań, może jest tu jakaś osoba co jeszcze w to gra.

jeśli grać to na polskiej wersji czy ang?

jak z populacją na serverach?

gra jest p2w ?

istnieją w niej raidy/instancje tak żeby z gildią jakiś wypad zrobić?

1: Jak kto woli.

2: Dosyć dużo ludzi gra, zależy od servera.

3: Jest, ale nie aż tak jak WolfTeam.

chuuj WAM WSZYSTKIM W DUPE .

Grałem 2 lata temu w tę gre i gralem w nią rok bardzo fajna zadnych zastrzezen nie ma czeste rajdy z gildią pamietam ta przygode jak sie staralem dobic 30lv na nowe eq , moze grafika nie fascynuje ale gra i klimat jest za***isty w tym roku pewnie znow powychodza gowna na te chwile nie ma zadnego MMORPG , byc moze wroce na Rappelza.

Grałem :P cieszyłem się :P, i zaprzestałem :P hehe, jakoś innowacji tam nie ma, ale przyjemna rozgrywka jest tym bardziej jak podłapiesz jakiegos el polako do pogadania ;)

Gra pocieszy i w równie pięknym stylu się znudzi ;), ale warto spróbować

kk. dzięki pobieram ang wersje. Boje się, że na PL sytuacja wygląda jak w metinie czy 4story ^.^

w sumie to na pl wersjach metina itd to kręci się dobrze moim zdaniem ;p polska społeczność jest specyficzna, ale naprawdę w metinie idzie to pokochać ;), nie wiem jak w 4story, a w rappelz z tego co pamiętam to jest dobrze na pl wersji, raczej nie było takich dzieciaczkow przynajmniej obok mnie :P

Osobiście polecam Ci polską wersję gry. Lepiej grać ze swoimi . :) A poza tym na polskich serwerach można spotkać wielu fajnych ludzi. Co do populacji to jest średnia (bynajmniej na serwerze cerber), w porównaniu poprzednich lat, ale zawsze znajdziesz kogoś do wspólnej gry. :lol: Niestety gra podchodzi troszku po p2w, ale przedmioty z is można odkupić od innych graczy, także nie jest to wielkim problemem. Ja gram w Rappelz od ponad 3 lat i jestem zadowolona z tej gry. :) Kiedy tylko mam okazję z chęcią w nią gram. :lol:

Omg... po co się pytacie czy opłaca się grać w xxx. Ściągnijcie sprawdźcie taki problem?

Widać nie każdy jest taki bezproblemowy jak ty :P, czasem lepiej się zapytać, niż marnować czas i błądzić w jakiejś gierce godzinami

odpowiedź do DOMAKOS

Nie chcę marnować czasu na ściąganie gry i tyle...

Graj w Rapka, grę bardzo polecam, co najważniejsze da się obejść bez inwestycji kasy w cokolwiek. Osobiście gram w wersje USA, spokojnie lagów nie ma. Zaczynałem grać na PL-u, jednak poziom był straszny... co chwilę trafiał mi się cleryk, który nie potrafił leczyć i myślał że jest od resania, albo mag latający z kuszą, bo ma "podobno" większy dmg... co tu o grze powiedzieć... Unikalny system petów, masa możliwości rozwoju postaci, aż w statystykach można się pogubić. Nie będę ukrywał, że gra jest nastawiona głównie na farmę i grind, aczkolwiek poquestować trochę trzeba :) Gra ciąglę rozwijana, co kilka miesięcy wchodzi nowy epic (to tak jak kroniki w L2).

Witam!

Postanowiłem zagrać w rapplez'a i mam parę pytań, może jest tu jakaś osoba co jeszcze w to gra.

jeśli grać to na polskiej wersji czy ang?

jak z populacją na serverach?

gra jest p2w ?

istnieją w niej raidy/instancje tak żeby z gildią jakiś wypad zrobić?