Rasy a przymierza

Witam chciałbym się dowiedzieć czy gdzieś oprócz sklepu eso można kupić Explorer Pack DLC, i czemu nie mogę znaleźć nigdzie ani na g2a itp ofert tego dlc pomoże ktoś?

nie ma ich nigdzie indziej chyba . za 75 zl masz wszystkie dlc na stronie i jest to bardzo niska cena noecale 20 zl za dlc. po co Ci g2a skoro tu jest najtaniej ? ew za 90+ masz podstawke z dlc wszystkimi.

tak tylko wcześniej można było kupić za okolo 5 zł na g2a a to nie jest dodatek typu Dark Brotherhood

Witam chciałbym się dowiedzieć czy gdzieś oprócz sklepu eso można kupić Explorer Pack DLC, i czemu nie mogę znaleźć nigdzie ani na g2a itp ofert tego dlc pomoże ktoś?

Witam

Kiedyś na .kinguin.net bylo bardzo tanio do kupienia, aktualnie ESO zlikwidowało kody jak i rowniez ESO Plus (membership) gdzie mozna bylo kupic sobie na 2 miesiace za 50zl

Teraz Explorer Packa tylko i wyłącznie kupisz za korony w Crron Store, a Subskrypcje ESO PLUS ustalasz na stronie swojego KONTA ESO.

Pozdrawiam

dzięki za dokładną i profesjonalną wypowiedź