Cześć
Daaawno nie grałem w GW podstawka. Jakimś cudem mam swoje dane czyli Login i HAsło, ale niestety nie pamiętam jak się postać na koncie nazywała... Jakieś propozycje jak znaleść swój nick? Bo za nic nie przypomne sobie ;/
Cześć
Daaawno nie grałem w GW podstawka. Jakimś cudem mam swoje dane czyli Login i HAsło, ale niestety nie pamiętam jak się postać na koncie nazywała... Jakieś propozycje jak znaleść swój nick? Bo za nic nie przypomne sobie ;/
Ja zrobiłem zdjęcia moich cd-keyów i napisałem do supprotu dołączając te zdjęcia. Między innymi musisz im napisać twój nick i e-mail, na którym konto założyłeś. To wszystko. Konto odzyskałem w jeden dzień. Jak już ktoś wspomniał sprawdź czy nie masz screenshotów gdzieś na kompie. A Cwiequ za idiotyczną wypowiedź zapraszam na przeszczep mózgu. Pokazałeś jaką masz wiedzę na temat tej gry oraz pochwaliłeś się wybitnymi umiejętnościami czytania ze zrozumieniem. Oby tak dalej to w końcu wypuszczą cię z tej zerówki.
Temacik wyczyszczony, jeszcze jeden głupi post i zobaczymy się za 72h -.-"
@Drako95
Jak edytował post to wszystko jasne. Opanuj się i panuj and sobą. To nie jest podwórko, że wszystkich możesz objeżdżać. A te teksty masz na prawdę na swoim poziomie.
Te forum zjeżdża na pysk w dół.
@DOWN
Twoja wypowiedź upewniła mnie, że to forum zjeżdża. Achh szkoda gadać.
@Drako95Jak edytował post to wszystko jasne. Opanuj się i panuj and sobą. To nie jest podwórko, że wszystkich możesz objeżdżać.Nie no te forum zjeżdża na pysk w dół.
Albo to forum, albo Ty. Prędzej to drugie.
Sądzę jak Drako. Podobnie zrobiłem w innej grze - tylko,zę zapomniałem hasła zabezbieczającego - znalazłem jakiś stary screen>Support,a potem czekałem na odpowiedź
Cwiequ mam rozumieć, że według Ciebie twoje wyśmianie twórcy tematu, który miał problem było całkiem wporzo. Nie najeżdżam na byle kogo. Twojej niewiedzy też bym nie komentował gdybyś ty zachował się w swoim poście należycie. Twoje wyśmianie go połączone z tym, że praktycznie nie wiedziałeś o co mu chodzi to była mieszanka wybuchowa. Na przyszłość jak nie wiesz co powiedzieć to po prostu nic nie mów bo to ty doprowadziłeś do tej sytuacji.
Sorry Rem ale nie miałem zamiaru spokojnie słuchać jak robi z siebie niewiniątko i całą hańbę zwala na mnie.
Cwiequ mam rozumieć, że według Ciebie twoje wyśmianie twórcy tematu, który miał problem było całkiem wporzo. Nie najeżdżam na byle kogo. Twojej niewiedzy też bym nie komentował gdybyś ty zachował się w swoim poście należycie. Twoje wyśmianie go połączone z tym, że praktycznie nie wiedziałeś o co mu chodzi to była mieszanka wybuchowa. Na przyszłość jak nie wiesz co powiedzieć to po prostu nic nie mów bo to ty doprowadziłeś do tej sytuacji.Sorry Rem ale nie miałem zamiaru spokojnie słuchać jak robi z siebie niewiniątko i całą hańbę zwala na mnie.
Nie wyśmiałem twórcy tematu tylko sam post. Na początku z jego postu nie wynikało to, że szukał SPOSOBU na sprawdzenie jego nicku tylko to, że mieliśmy zgadywać jak się nazywał. Także był to absurdalny post. A jak już później go edytował to wszystko było jasne i na pewno bym tego tak nie komentował.
A i jeszcze jedno - ja nikogo nie obrażałem i to nie ja doprowadziłem do tej sytuacji.
Cwieq czytanie ze zrozumieniem... Jeśli naprawde czytanie sprawia Ci problem to należy się tym zająć.
Ogólnie to ty zacząłeś mieć jakiś problem uważając temat za zbędny itp. Następnym razem lepiej idź na dwór na spacer, pograj w piłkę z kolegami czy co ty tam lubisz zamiast nabijać posty.
Pozdrawiam
Nie wiem czy temat został rozwiązany ale i tak napiszę.
1.Wchodzimy na http://help.ncsoft.com/
2.Przechodzimy do zakładki Ask Question
3.Wypełniasz dane.
-Subject: I forgot my Guild Wars character name
-Question:
Here is my account information:
Guild Wars e-mail/login name: (Tutaj podajesz swój login do GW)
First and last name: Imię i Nazwisko, które podałeś przy rejestracji, jeśli nie pamiętasz napisz "I don't know'
Date of birth: Data urodzin, jeśli nie pamiętasz napisz "I don't know'
Your 25-Digit Guild Wars Access Keys: Tutaj podajesz klucz.
-Product: Guild Wars
-Category: Account support-General
-NCSoft Account: Podajesz login do NCSoft.Jeśli nie posiadasz to wpisujesz 'None'
-Game account: Podajesz login do gry
-Operating System: Nazwa systemu operacyjnego, Twojego oczywiście
-Character Name: W tym wypadku zostawiasz puste
Mam nadzieję że pomogłem.
Poprzedni kolega ma 100% rację.
Po 24h powinni Ci przysłać Imię postaci
Cześć