Witam. Czy na serwerze Ravencrest występuje pvp w jakiejkolwiek formie? Z tego co widzę to serwer jednostronny Ally. Czy istnieje tam cross server pvp instancjowe lub open world?
Ravencrest a pvp
Witam. Czy na serwerze Ravencrest występuje pvp w jakiejkolwiek formie? Z tego co widzę to serwer jednostronny Ally. Czy istnieje tam cross server pvp instancjowe lub open world?
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie
Ten serwer to 94% Ally więc nie oczekuj jakiegokolwiek World PVP
Ja tam gram na Defias Brotherhood, serwer dość mocno zaludniony no i mniej więcej 50/50 ally/horda, znajdziesz na nim rodaków tak jak i na Burning Legion z tą różnicą że nie ma na global czacie typowego polactwa jak to jest na BLu
też gram na Defias Brotherhood, i world pvp na kazdym kroku.
Coś pięknego
Do 100 lvla wystarczy do gry sam battlechest?
tak
Na Defiasie którą stronę polecacie? Jestem zielony w WoWie i przydałaby się pomocna gildia która mogłaby wszystko objaśnić czego bym nie wiedział. Dodatkowo bym się skusił na RAFa jeśli gra by mi podeszła więc przy okazji gold na plecaki i inne duperele byłyby mile widziane. Widziałem, że niektórzy za rafa oferują nawet tokeny.
Po stronie ally jest kilka fajnych gildii
-Gdzie Moj Mimiron
-GROM
-Zakon Nowego Switu
Itp.
Ja jestem w tej pierwszej, akurat od dzisiaj i jest bardzo spoko
Duzo pytań i duzo odpowiedzi
Akurat na Defiasie zarówno po stronie Ally jak i Hordy jest kilka ciekawych gildii. Sam gram po stronie Alliance w gidlii Nietykalni. Jak coś będziesz potrzebował pisz Machowski#2783
Zacząłem po stronie hordy
Nie będę zakładał nowego tematu.
Jakie profesje polecacie dla warriora prot.? Czy to ze względu na przydatność czy możliwość łatwego zarobku.
Jest możliwość przesyłania czegokolwiek pomiędzy stronami? Przydałyby się plecaki bo nie wyrabiam z inventory Nie mam żadnego wsparcia bo gram solo.
Najpierw wbijaj poziom. Profesjami póki co się nie przejmuj