RavenIdle - Nowa przeglądarkowa gra od twórców RavenDawn

Na głównej cisza a już za 5h startuje Sezon 0 w RavenIdle.
Jeśli ktoś jest zainteresowany zostawiam link

a osoby chcące wesprzeć
https://game.ravenidle.com/en/auth/register?referralCode=979fc9c6-9939-48be-bf3f-7b387aa5e3ce
Udanego grindowania… afk :slight_smile:

Nic dziwnego, że na głównej cisza, bo ludzie na tym portalu z reguły nie szukają przerywników od roboty dla ludzi przepalonych od kofeiny albo przebodźcowanych od zapierdolu na taśmie.

Warto czasami oderwać się od rzeczywistości

jak to ma się do RavenQuest i RavenDawn?

zarejestrowałem się, dało ref linka …a gdzie gra?

Do Ravendawna? nijak. To był tylko beta test przed faktycznym Ravenquestem, który po prostu jest NFT shitem, który w sumie nie wiele się różni od ravendawna, no może faktem, że frajerzy wtopili kaske w NFT zamki po kilkanaście tysięcy xD Generalnie wszystkie assety, większość wartości itd jest po prostu z gry, powiedziałbym, że praktycznie to samo tylko bez faktycznej mapy i interakcji. Do poklikanie takie o, aczkolwiek nie poradzili sobie z optymalizacją i im serwer wyjebało przez obciążenie bo gdzieś skopali optymalizacje.

Po prostu kolejny projekt rycerzyka, który chce jebać ludzi na kase, a znaleźli relatywnie prosty do zaimplementowania schemat to się ludzie złapią - jeszcze battle pass, NFT, boostowanie gainów na x godzin za premium walute o 100% i korzyści za połączenie konta z Ravenqeustem XD

1lajk

NFT gunwo

Jak w to zagrać? zalogowałem sie i nic sie nie dzieje xDD

2lajki

To gówno nazwać grą to niezły zart bo to wyglonda jak kolejne mobilne gówno lub nft gówno

jak w to zagrać? zalogowałem się i nic się nie dzieje xd

Gierka zalicza delay. Aktualnie serwery są wyłączone przez to wszystko co wypisałem wyżej. Na obecny moment możesz stworzyć tylko konto i nic więcej. Rzekomo mają dawać znać 24h przed startem (czy tam może nawet i wcześniej), a w dodatku będzie full restart czyli każdy zacznie od nowa

Twórca Ravendawn to ta sama osoba, która odpowiada za Archlight w której bez inwestowania pieniędzy byłeś praktycznie nikim. Regularne restarty serwerów, przyciągnięcie graczy na kilka tygodni, po czym wszystko zaczynało się od nowa bo społeczność szybko się wykruszała z powodu braku contentu. Każda ich produkcja wygląda podobnie minimalny content, maksymalny nacisk na monetyzację. Chodzi głównie o to, żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy.