RAW vs Smackdawn

Witam

Chcialbym zagrac w RAW vs Smackdawn 2011 ale,po przeszukaniu Chomikuj wydaje Mi sie ze gra jest narazie dostepna tylko na platforme Playstation i teraz pytanie:

-Czy moje przypuszczenie sa sluzne?

Jesli nie to prosilbym o podane linku z ktorego bede mogl bez problemu pobrac takowom gre.

Za wszelka pomoc z gory dzikuje.

Ps.Najlepiej zeby gra byla w formacie .exe lub w partach co najwyzej 4/6

ja pierdziele kolejna osoba, która boi się wujka www.google.pl, ale cóż zrobić odpowiem Ci nie ma żadnej gry z tej serii na pc i uważaj bo Cie zlinczują za te piractwo (chodzi mi tu tylko o te forum)

DB nie goraczkuj sie,bo ja nie mam co robic tylko ryc po googlach a po za tym,najwidocznej nie wspomnialem ale po googlach tesz szukalem zreszta proste pytanie "czy jest ta gra na PC",wiec poprostu odpisz tak czy nie i uzasadnij,myslisz ze sie linczowania boje gosciu do chaty mi nikt nie przyjedzie...

DB nie goraczkuj sie,bo ja nie mam co robic tylko ryc po googlach a po za tym,najwidocznej nie wspomnialem ale po googlach tesz szukalem zreszta proste pytanie "czy jest ta gra na PC",wiec poprostu odpisz tak czy nie i uzasadnij,myslisz ze sie linczowania boje gosciu do chaty mi nikt nie przyjedzie...

do sprawdzenia czy gra jest na pc można użyć http://www.gry-online.pl/ albo http://www.gamespot.com/ (jest jeszcze sporo innych), a te linczowanie było w pewnym sensie żartem , bo oczywiste że nikt Ci nie zrobi wjazdu na chatę.

Odpowiem po raz kolejny gry nie ma na pc

Ok troszke mnie ponioslo

Sorki :lol: :lol: :lol:

Odpowiedź została już udzielona, więc zamykam, bo niepotrzebny spam się tu robi.

Witam

Chcialbym zagrac w RAW vs Smackdawn 2011 ale,po przeszukaniu Chomikuj wydaje Mi sie ze gra jest narazie dostepna tylko na platforme Playstation i teraz pytanie:

-Czy moje przypuszczenie sa sluzne?

Jesli nie to prosilbym o podane linku z ktorego bede mogl bez problemu pobrac takowom gre.

Za wszelka pomoc z gory dzikuje.

Ps.Najlepiej zeby gra byla w formacie .exe lub w partach co najwyzej 4/6