Razem przez świat - serwer

Retail_Banner_tera1.jpg

Witam serdecznie. Postanowiłem zrobić ten temat gdyż wiele osób szuka kogoś do gry lub jakiś serwer na którym można zacząć grę. Wszystkie chętne osoby które chcą zacząć od nowa zapraszam do podpisania się pod tematem zamieszczając swoje dane które ułatwią w znalezieniu kompana do wspólnej gry. Pozdrawiam serdecznie

Klasa postaci:
Rasa:
Doświadczenie:
Komunikator TS3:

Informacje o serwerze na którym byśmy wspólnie grali:

TERA US - http://tera.enmasse.com/
Nazwa serwera: Mount Tyranass
Typ serwera: PvP
Populacja serwera:High

P.S. Temat został stworzony aby ograniczyć spam na temat wyboru serwera lub osób do wspólnej gry. Wybór serwera został zweryfikowany oraz sprawdzony na różnych portalach oraz dzięki opiniom na różnych forach poświęconym grze TERA online. Wszelkie informacje oraz sugestie proszę pisać pod tematem aby zmniejszyć spam na forum. Powodzenia

Nick:Ravadaxx
Klasa postaci:Mystic
Rasa:High Elf
Doświadczenie:W Terze żadne
Komunikator TS3:posiadam

w temacie zaznacz że chodzi o Tere US

Ja bym chętnie pograł, ale mam małe pytanie odnoście czasów Nexusa i jak jest z IS? Bo ceny są podane w $ :)

Zastanawiam się jeszcze nad Priest'em, Lancer'em i Warrior'em. Gra się aktualnie pobiera, bo wcześniej grałem na EU.

Nick: Watashiel
Klasa postaci: ???
Rasa: ???
Doświadczenie: Jako tako słabe, na razie.
Komunikator TS3: Aktualnie nie posiadam.

Pozdrawiam.

Nick:Pyzek
Klasa postaci:Mystic
Rasa:Popori
Doświadczenie:jest :)
Komunikator TS3:mam :)

mogę zacząć grę od nowa Pozdrawiam

Generalnie inicjatywa jest dobra, ale żeby ograniczyć spam pasowałoby, żeby każdy chętny wpisał swoje dane bez względu na wersję gry i serwer. Wtedy wpisze się np. 10 osób z MT i 4 z Killiana i w sumie każdy kogoś znajdzie i wszyscy zadowoleni ;D

temat miał na celu zorganizowanie ekipy tylko na jeden serwer a dokłsdnie na amerykański który jest o niebo lepszy od EU(GameFail). Dodatkowo osoby podające swoje dane oraz nick może pomoże w znalezieniu osób do wspólnej gry na instancjach,battlegrund lub na BoM'y.

Moje dane:

Nick:Fujiwar

Klasa:Lancer

Rasa:Aman

Doświadczenie: duże szczególnie niestety na serwerze EU(porażka)

TS3: Jak najbardziej

Nick: Pandek/ Tamlin/ Livindor/ Lanjelin
Klasa postaci: sorc, mystic, ewentualnie priest
Rasa: ?mystic high elf, sorc demon
Doświadczenie: kilka postaci 30 + na EU i US servie i mystic 53, trochętego jest
Komunikator TS3: tak aczkolwiek rzadko się odzywam

Nick: Mrrau
Klasa postaci: Mistic
Rasa: Elin
Doświadczenie: No.. jakieś mam... 32lv :)
Komunikator TS3: Jakiś się znajdzie :)

mam taki problem po pogram sobie jakieś 10 min i wyrzuca mnie do pulpitu i tak już z ósmy raz nie wiem ocb a i jeszcze mam jakieś takie lagi czego nie doświadczyłem we wcześniejszej grze

mam taki problem po pogram sobie jakieś 10 min i wyrzuca mnie do pulpitu i tak już z ósmy raz nie wiem ocb a i jeszcze mam jakieś takie lagi czego nie doświadczyłem we wcześniejszej grze

coś chyba robią bo nawet nie przychodzą e-maile z potwierdzeniem założenia konta

aha rozumiem czyli na us nie będzie żadnego problemu z pingiem itp?? Kiedyś to wyglądało zupełnie inaczej niż teraz w sumie to jeszcze mi się ściąga gra w tle może to jest przyczyna :P

nie mam pojęcia nie gram na US też dopiero pobieram lecz nie przychodzi mi e-mail z weryfikacją konta -_- i nie mogę się zalogować

a Lagi to i na EU też są i też chciałem porównać czy będzie różnica jakaś w grze

Informacja dla grupy: Jeżeli zbierzemy więcejniż 10 osób do wspólnej gry możemy zorganizować gildię w której będziemy wspólnie grać,kraść i plądrować:) Na serwerach US jest dość mało polskich gildii więc mamy pole do popisu i może coś z tego wyjść.

w końcu odkryłem gdzie się podziały e-maile z weryfikacjami -_- tak więc

Informacja dla grupy: Jeżeli zbierzemy więcejniż 10 osób do wspólnej gry możemy zorganizować gildię w której będziemy wspólnie grać,kraść i plądrować Na serwerach US jest dość mało polskich gildii więc mamy pole do popisu i może coś z tego wyjść.

nie ma problemu przynajmniej ze mną choć to zależy jak tam będzie się ciąć :P pogram zobaczę i dam znać czy lepiej bo na Eu też są lagi i to nieraz nie miłośioerne

i pytanko na tym servie Mount Tyranass duża populacja wzgledem innych serverów pvp ??

a uzbieranie ludzi to jedno a żeby byli aktywni to drugie :)

PS

miła niespodzianka na początek :)

Mount

Pet z auto lotem 7 dni

i bost 50% więcej expa na 1 dzień

na US jest dużo dużo lepiej a te niespodzianki są właśnie tego dowodem. Osobiście nie będę się męczył na EU botam to nie ma sensu grać i populacja o połowę mniejsza od US więc to jest wielki plus. Zaczynając grę doświadczyłem że wraz ze mna chyba zaczyna ok 30 innych graczy na startowej lokacji to było dla mne osobiście dużym zdziwieniem. Dawajcie na US i robimy gildię :)

na US jest dużo dużo lepiej a te niespodzianki są właśnie tego dowodem. Osobiście nie będę się męczył na EU botam to nie ma sensu grać i populacja o połowę mniejsza od US więc to jest wielki plus. Zaczynając grę doświadczyłem że wraz ze mna chyba zaczyna ok 30 innych graczy na startowej lokacji to było dla mne osobiście dużym zdziwieniem. Dawajcie na US i robimy gildię

muszę pograć trochę chociaż wbić 20 30 lvl tak zobaczyć jak z pingiem choć wczoraj na początku wydawało się że płynnie wszystko szło

zobaczy się jak dalej będzie

co do prezentów to jedno nie tylko to się liczy u mnie największy minus to Nexusy bo na nasz czas otwiera się większość o 7 rano i o 12 w południe

ale pogram i napisze

PS

Fujiwarr PW do ciebie nie można wysłać oO

PS2

jakiś path wchodzi że nie można wbić na servery ??

ok jestem jak by co

Nick: Bynek

Klasa postaci: berserker

Rasa: Castanic

Doświadczenie: małe :)

Komunikator TS3: podstawa :)

okokfajnie mam nadzieje że więcej osób skusi się jednak na US niż EU.

finalnie zrobię porównanie tych dwóch wersji jak troszkę ogarne US wersje

bym mogli razem w sumie grać w party było by szybciej z lvl i bezpieczniej na mapie :P

Witam ja mogę zrobić priesta albo mystica do party i guildi ;)