Razer Naga 2012- Problem

Jestem posiadaczem wyżej wymienionej myszki i od kilku dni dziwnie się zachowuje, a mianowicie co kilka sekund na chwilę przestaje działać, by zaraz to stało się ponownie. Na innym komputerze też tak się dzieje, więc błąd w moim lapku wykluczony. Przyciski myszki działają cały czas.

Jak żyć, panie premierze?

moze wlos pod laserem?

Próbowałem już czyścić watą.

Poza tym kursor już w ogóle się nie rusza.

Również posiadam takową mysz już od kilku miesięcy i nie miałem z nią nigdy problemu. Musiała Ci się trafić jakaś wadliwa - oddaj ją na Gwarancję tam gdzie ją zakupiłeś.

Raz tak miałem ze starym logitechem i u mnie się okazało że jakiś styk się poluzował ale że miałem mychę na gwarancji to z miejsca oddałem i 3 dni później miałem ją z powrotem a jeśli nie masz gwarancji rozkręć myszkę sprawdź czy coś nie jest poluzowane i jeśli jest to delikatnie oczyść ze starej cyny i przylutuj na nowo.

Problem rozwiązany- kurz się zebrał w złączu USB.

Temat do zamknięcia!

Jestem posiadaczem wyżej wymienionej myszki i od kilku dni dziwnie się zachowuje, a mianowicie co kilka sekund na chwilę przestaje działać, by zaraz to stało się ponownie. Na innym komputerze też tak się dzieje, więc błąd w moim lapku wykluczony. Przyciski myszki działają cały czas.

Jak żyć, panie premierze?