Witam, pytanie skierowane do posiadaczy bądź tych co mieli okazję bawić się tą myszką.
Jak się sprawuję?
Ciężka i duża?
Ciężko trafić w odpowiedni przycisk po boku?
Mocno świeci?
I inne szczegóły :).
Witam, pytanie skierowane do posiadaczy bądź tych co mieli okazję bawić się tą myszką.
Jak się sprawuję?
Ciężka i duża?
Mocno świeci?
przeplacony sprzet ,jak chcesz wiedziec jak sie sprawuje wstarczy w dzisiejszych czasach podejsc doo marketow z elektornika tee myszki mozna dotknac na wystawach poprzyciskac zobaczyc jak sie w dloni sprawuje taa myszka bawilem sie ostatnio w media market .
Jak szukasz dobrej ale w miare za rozsadne pieniadze myszke z duza iloscia przyciskow too lepiej kupic firmy Hama Urage Mmorpg kosztuje 145- 200 zl ma tyle samo przyciskow coo Razer Naga oferuje too samo coo tee drogie modele a kosztuje ulamek ich ceny .nawet tworzywa jest zrobiona lepszego gummo podobne od razera.
Ktoś inny, coś więcej na ten temat?
Bo to mi nic nie mówi ; >.
Mam wersję Naga Epic Chroma. Myszka świetna, przyciski mechaniczne na boku, oprogramowanie bardzo solidne. Materiały najwyższej jakości, nie palcują się, nie skrzypią, są twarde a chwyt pewny. Naga jest ciężka i spora, to musisz wiedzieć. Aktualnie mam do porównania podobną myszkę od steelseries posiadającą sporą liczbę przycisków i naga wygrywa pod każdym względem. Prywatnie jednak radziłbym Ci się zastanowić nad zakupem nagi. Gdybyś miał pełny gear od razera to oprogramowanie skupia przy sobie calutki ekwipunek i to jest ogromny plus. Za 100 zł mniej natomiast dostaniesz Logitecha G600, który również w grach MMO sprawdzi się dobrze.
Miałem przez krótki czas G600 i ponad rok M90 od Corsaira, M90 pod względem przycisków wypada lepiej ponieważ ma bardziej przemyślane rozmieszczenie. Nie ma wszystkich "napackane" w jednym miejscu jak to ma miejsce w innych myślach tego typu. A podczas rozgrywki w mmo pomyłka przy kliknięciu raczej jest niewskazana.
Ale najlepiej będzie jak sam chwycisz mysz i ocenisz układ przycisków.
Logitech g600 jest wykonany jak 10letnia podróbka z chińskiego bazarku
strasznie zawiedziony bylem jak wzialem te mysz do reki w markecie
Akurat widzę naga jest podobna cenowo do G600 :P.
Mysz służyłaby mi głównie do Warcrafta, pod PvE. Od Razera brałbym jeszcze klawiaturę, nie pamiętam jaką.
Mam obecnie G600 i 2gi rok myszka śmiga bez najmniejszego zarzutu a grałem duzo w gry MMO < raidowalem w Rifcie, WoWie jak i WIldstar> jak i rożnego rodzaju FPSy.
Mialem okazje tez testować Razera i tam przy moim chwycie myszki niestety za często wciskałem przypadkowo boczne przyciski myszki.
Jedyne co w mojej myszce przydało by się wymienić to ślizgacze bo te juz sa troszeczkę zużyte.
Sama obudowa solidna. Troszeczkę po 2ch latach wytarł się plastik na PPM i LPM.
Jesli szukasz myszki do MMO to jak najbardziej polecam G600. Bedziesz zadowolony.
Myszke kupilem w tym sklepie Allegro: http://allegro.pl/myszka-logitech-g600-mmo-8200dpi-waw-sklep-gw12-fv-i5976922365.html
Jesli z jakis wzgledow myszka przyjdzie porysowana czy z widocznymi sladami uzytkowania masz 14 dni na odeslanie jej.
Ja swoja otrzymałem w opakowaniu zastępczym jednak sama myszka była nowa.
WW firmy na allegro większość produktów maja ze zwrotów bo np opakowanie było podarte czy uszkodzone.
A poza podświetlanymi (słabo/mocno?) bocznymi przyciskami, ma jeszcze jakieś podświetlenie?
W G600 podświetlenie obejmuje tylko boczne przyciski myszki. Tak jak napisałeś można ustawić je ciemniej lub jasnej oraz w praktycznie każdym kolorze <16 milionów>.
Hm, co mi tam, sprawdzę, za tydzień kupie.
Hm, co mi tam, sprawdzę, za tydzień kupie. Ktoś inny, coś więcej na ten temat? Bo to mi nic nie mówi ; >.
Nie masz zadnego markety z elektronikom typu media expert lub media market przeciez wystarczy podejsc doo owego sklepu niz kupowac cos w ciemno i too za kwote ktora przekracza 200 zl
Zamiast myszki kupiłem Razer Deathstalker Essential xD.
Jak się sprawuję?
Ciężka i duża?
Mocno świeci?