RaziderZ, dla pewności... ^^

Witam

Mam zamiar chociażby sprawdzić grę, i tu pytanie do was, na jakiej wersji, wy macie zamiar grać, i dlaczego, wypiszcie + i -... ^^

Nigdzie.

Obie firmy to skąpe, przebiegłe, i bezduszne szumowiny. Ale jak bym musiał już wybrać to mniejsze zło, to Gameforge. Chociaż lagów by nie było.

Uraz do frogstera (gameforge) PWE ! Więcej nie zamierzam pisać, wybierzesz sam.

PWE - is mi to loto jaki bd tu i tu chodziło mi o dodatki gdzie szybciej będą dodawana PWE wygrywa , ludzi piszą że ping będzie mega wysoki , a ja pisze że co ?! grałem na stres tescie i było bez lip wiec , ja wiem swoje na swoim doświadczeniu :P ale u GF zagram zagram oblukać co i jak tam :)

Ja osobiście wybrałem GameForge ;)

Jeżeli chodzi o PWE to możliwe że większość ludzi z EU będzie miała tam większe pingi co może sprawić problem w PVP.

I jeszcze eventy no cóż będzie kolejny problem,ponieważ jest inna strefa czasowa.

Ja GF. Na PWE lagi a to w RaiderZ gdzie jednak są mapki pvp niedopuszczalne. GF nie jest takie złe są o wiele gorsi wydawcy.

Obie firmy to skąpe, przebiegłe, i bezduszne szumowiny.

Ooooooo, jakie to słodkie :*

Ja tam pykam na GF, bo EU

Ja mam na pulpicie skrót "RaiderZ EU" i "Raiderz NA" i dopiero jutro uzupełnię ankietę :P

Ok, widzę że nie wszyscy są zwolennikami PWE, a ja sam pstanowiłem grać na GF, głównie dla tego że EU, a IS nie jest najgorszy, weźmy na cel Aion, osobiście nir grałem, ale grałem w Elsword, i bez IS też byłem kozak... ^^

@Up właśnie o to chodzi. W Aiona nie grałem ale o innych zastrzeżeniach niż opóźnione update do GF nie słyszałem.

Witam

Mam zamiar chociażby sprawdzić grę, i tu pytanie do was, na jakiej wersji, wy macie zamiar grać, i dlaczego, wypiszcie + i -... ^^