Reaktywacja Servera

Witam postanowilem od nowa stowrzyc server Minecraft:

NetherDzisiejsza wyprawa do Nether. jedna osoba polegla RIP Pep [*]

Pluginy to miedzy innymi:

1:vs (virtualszzop)

komendy potrzebne to /spawn, /sethome i /home .

tak ze jeszcze /q do questow.

rowniesz jest system party, komunikacji pomiedzy druzyna /p i teleportacja do czlonka druzyny /ptp nazwa gracza

wszystko w /mcc

Gracze wszystko sami buduja gdzie chca i co chca :)

Dzialajacy Nether

Wiecej dowiecie sie jak wbijecie na serva

Dane na hamachi: LDN.minecraft haslo: 123

LDN.minecraft1 haslo: 123

LDN.minecraf2 haslo: 123

Minecraft 1.6.5/6

ID:5.158.44.10

Dziekuje :)

to jest bardzo proste :)

kase zarabia sie poprzez questy(moga byc troszke zbugowane ale zadkosc) lub handel

Otwozylem bloga na ktorym dowiecei sie wiecej co robic na servie

http://crazycrafters.wordpress.com/

Blog nie aktualny

potwory i zwierzeta-on

PVP-off

ja na pewno zagram lubię minecrafta i questy jutro do niego wejde

Może później wbije z kolegą

Ja już grałem wczoraj i testowałem pluginy :P.

Ps.Była fajna zabawa w nether

zesrałem sie ze szczęścia, jakbys "MUK" to mnie podetrzyj...........

Nie mogę wejść, mam napisane że nie jestem na "whitelist"

Tak zalozylem WhiteListe poniewasz juz mialem 2 dziec ktorzy no szkoda gadac.. dlatego pisac domnie na hamachi zeby was dodac :)

to jest serw na oryginalnego MC czy na pirata?

to jest serw na oryginalnego MC czy na pirata?

To i to wejdzie

to może w końcu jakiś ciekawy serw

to może w końcu jakiś ciekawy serw

taa jak ludzie beda budowac, pomagac sobie i wgl to prosze grajcie

Server bardzo dobry dużo pluginów dobry admin,były 2 dzieciaki ale dostały bana i zrobił się porządek,pozdrawiam :)

Fajne pluginy może dzisiaj zagram :P

Zostałem wczoraj mianowany na Rekrutatora wariatów tylko jeszcze mi budki nie zbudowali,no i gidze ja mam pracować ;/.

Na szczęście nie jestem jedynym cuqierkiem na serwie dzięki graczowi o nicku Emenems.Pozdrawiam ;P

Zostałem wczoraj mianowany na Rekrutatora wariatów tylko jeszcze mi budki nie zbudowali,no i gidze ja mam pracować ;/.Na szczęście nie jestem jedynym cuqierkiem na serwie dzięki graczowi o nicku Emenems.Pozdrawiam ;P

^^

Spotkamy się w grze Wariacie.

Emenemsior.

Refresh :)

Heh.Jako iż jeszcze się nie wypowiedziałem na temat serva to czas nadrobić straty ;P.

Serv jest świetny.Został wprowadzony plugin z Jobami no i tak na moje nie aż tak koślawe oko wszystko jest doskonale no bo wygląda to tak jakby każdy użytkownik się do tego dopasował i nie było żadnych grymasów.Interes "drwalski" się kręci n oto chyba jest git :P.Jak narazie tylko 1 bug w questach aby zdobyć 2 wiadra lawy no i jak mamy te 2 wiadra to jak chcemy zakończyć quest to one nam "wparowaują"(ta lawa w środku) no i questa sie wykonać nie da (może tylko mi) no i to chyba tyle ;p.

WITAM: Niestety chcial bym zakomunikowac iz server jutro bedzie OFF-Line przez to ze dodaje Permission do servera i musze go ogarnac, postaram sie zrobic to jak najszybciej :) Przepraszam za utrudnienia.

BTW:Prosze jezeli ktos zna sie na Permission pluginie to niech domnie natychmiast napisz Bardzo prosze! :)

EDIT: juz all ogarniete :)

Heh.Jako iż jeszcze się nie wypowiedziałem na temat serva to czas nadrobić straty ;P.Serv jest świetny.Został wprowadzony plugin z Jobami no i tak na moje nie aż tak koślawe oko wszystko jest doskonale no bo wygląda to tak jakby każdy użytkownik się do tego dopasował i nie było żadnych grymasów.Interes "drwalski" się kręci n oto chyba jest git .Jak narazie tylko 1 bug w questach aby zdobyć 2 wiadra lawy no i jak mamy te 2 wiadra to jak chcemy zakończyć quest to one nam "wparowaują"(ta lawa w środku) no i questa sie wykonać nie da (może tylko mi) no i to chyba tyle ;p.

HAHAHa jaki komplementy ;pp ale juz niema polowy ztych pluginow ;]

No, ja pykam sobie w ów grę od jakiś dwóch dni - w sumie jest to gra idealna na nudne chwilę a sam na pewno z znajomym zajrzę - w questy się jeszcze nie bawiłem ale jeszcze wszystko przede mną. :D