REAKTYWACJA świetnego SERWERA MINECRAFT

Administracja

1.DarkMax

2.Blue_destroyerr

3.FiGaJ

Moderatorzy serwera:

1.Veiro (Na forum Magister,czyli JA)

2.Thadel

IP: PODAM PO STARCIE, AKTUALNIE BRAK ŚRODKÓW NA HOSTING ;/, WIĘC IP TEŻ NIE MA

Moderatorzy forum:

1.UzU123

2.Sparki

PLANOWANY START SERWERA: 12.03.2012 ;]

JAK TO BĘDZIE WYGLĄDAŁO:

Spawnujemy się na spawnie ;D, rozglądamy się i WYRUSZAMYYYY !!! Szukasz fajnej miejscówki i budujesz się. Oczywiście nie musisz grać sam ;], możesz razem z kumplami wybudować sobie przytulne gniazdko ;]. Jako iż jest to survival nie ma ograniczeń, oczywiście poza griefami miejsc "specjalnych", oraz granicami rozsądku.

PS: PLANUJEMY WPROWADZIĆ CZOŁGI, SAMOLOTY, ARTYLERIA ITP. (oczywiście jeśli się da i jeśli będzie przewaga głosów ZA.

+ NOWE BRONIE- TOPORY, WŁÓCZNIE, PISTOLETY, STRZELBY ITD.

+ DEDYK

+ SYSTEM MOUNTÓW- SMOKI !!!!

+ SUPER KLIMAT- RENESANSOWY SURVIVAL ;)

+ DOŚWIADCZONA I MIŁA ADMINISTRACJA ;]

+ FRAKCJE

+ SURVIVAL

+ WOJNY FRAKCJI

+ NIE WYMAGAMY PREMIUM

+ MAMY WŁASNE FORUM ;]

+/- MOŻNA ZAKUPIĆ VIPA, LUB PIENIĄDZE WYSYŁAJĄC SMS, LUB PRZELEW DO DarkMaxa, a oto cennik http://www.riattivazione.fora.pl/newsy-i-ogloszenia,3/cennik,49.html

I WIELE, WIELE INNYCH !!

ZAPRASZAM!!

FORUM SERWERA: WWW.RIATTIVAZIONE.FORA.PL

No, bardzo fajnie się zapowiada, macie bardzo duże ambicje, zagram na pewno. Szkoda troche, że non-premium, no ale trudno. A jakie możliwości ma VIP?

Co się stało z tamtym, gdzie były królestwa, rangi?

Niewypał to zmiana pewno ;d

Niewypał to zmiana pewno ;d

Nie że nie wypal..

okazalo sie ze administracja nie potrafi wgrac najpotrzebniejszego pluginu do RP. Ale to jeszcze nic.

Robili to po starcie. Jakby nie mogli zrobic tego wczesniej na jakichkolwiek testach.

PS ; jezeli czegoś sie nie umie dokładnie, to lepiej sie za to nie zabierac.

Servera oczywiscie nie polecam. To jest tak jak z bankiem. Zeby wziasc pozyczkę, i wziaść za nia odpowiedzialnosc, trzea dorosnąć. A administracja to po prostu dzieci.

Teraz administracja jest inna, FiGaJ jest dodany tylko dlatego że wcześniej to był jego serwer ;].

Tamten upadł, bo wszystko im zajmowało w cholerę czasu, bo FiGaJ sobie odpuścił, a potem już tylko z górki, do upadku :]. Potem DarkMax wpadł na pomysł, że sam zrobi serwer i jest swego rodzaju reaktywacja.

Tamten upadł i tyle bo główny administrator go przysłowiowo olał ;/.

PS: Co do możliwości nie jestem pewien, popytam się administratora i wszystko Ci wyjaśnię :).

Teraz administracja jest inna, FiGaJ jest dodany tylko dlatego że wcześniej to był jego serwer ;].Tamten upadł, bo wszystko im zajmowało w cholerę czasu, bo FiGaJ sobie odpuścił, a potem już tylko z górki, do upadku :]. Potem DarkMax wpadł na pomysł, że sam zrobi serwer i jest swego rodzaju reaktywacja.Tamten upadł i tyle bo główny administrator go przysłowiowo olał ;/.PS: Co do możliwości nie jestem pewien, popytam się administratora i wszystko Ci wyjaśnię .

Taki offtop. Nie byłes może modem na jednym servie do Gothica Online? Bo mi nick Magister cos mowi :P

Nie, nie byłem. Pierwsze słyszę Gothica online :D

Administracja

1.DarkMax

2.Blue_destroyerr

3.FiGaJ

Moderatorzy serwera:

1.Veiro (Na forum Magister,czyli JA)

2.Thadel

IP: PODAM PO STARCIE, AKTUALNIE BRAK ŚRODKÓW NA HOSTING ;/, WIĘC IP TEŻ NIE MA

Moderatorzy forum:

1.UzU123

2.Sparki

PLANOWANY START SERWERA: 12.03.2012 ;]

JAK TO BĘDZIE WYGLĄDAŁO:

Spawnujemy się na spawnie ;D, rozglądamy się i WYRUSZAMYYYY !!! Szukasz fajnej miejscówki i budujesz się. Oczywiście nie musisz grać sam ;], możesz razem z kumplami wybudować sobie przytulne gniazdko ;]. Jako iż jest to survival nie ma ograniczeń, oczywiście poza griefami miejsc "specjalnych", oraz granicami rozsądku.

PS: PLANUJEMY WPROWADZIĆ CZOŁGI, SAMOLOTY, ARTYLERIA ITP. (oczywiście jeśli się da i jeśli będzie przewaga głosów ZA.

+ NOWE BRONIE- TOPORY, WŁÓCZNIE, PISTOLETY, STRZELBY ITD.

+ DEDYK

+ SYSTEM MOUNTÓW- SMOKI !!!!

+ SUPER KLIMAT- RENESANSOWY SURVIVAL ;)

+ DOŚWIADCZONA I MIŁA ADMINISTRACJA ;]

+ FRAKCJE

+ SURVIVAL

+ WOJNY FRAKCJI

+ NIE WYMAGAMY PREMIUM

+ MAMY WŁASNE FORUM ;]

+/- MOŻNA ZAKUPIĆ VIPA, LUB PIENIĄDZE WYSYŁAJĄC SMS, LUB PRZELEW DO DarkMaxa, a oto cennik http://www.riattivazione.fora.pl/newsy-i-ogloszenia,3/cennik,49.html

I WIELE, WIELE INNYCH !!

ZAPRASZAM!!

FORUM SERWERA: WWW.RIATTIVAZIONE.FORA.PL