Nie trzeba zaawansowanych mechanizmów, superanckiej grafiki i kilkugigabajtów klientów, by zapewnić zwykłemu użytkownikowi komputera frajdy i zabawy na całe godziny. Mówię o grze (a raczej mini-gierce) Realm of the Mad God, przypominającej – przynajmniej po oprawie graficznej – gorszą Tibię.Zabawa jest banalnie prosta. Dostajemy bohatera i zabi ...
Realm of the Mad God: Dynamiczna Tibia! Super fun
Mam kilka pytań:
- Czy można zmienić nickname?
- Czy można zmienić klasę?
- Czy można dołączyć kogoś do drużyny? Jak?
- Jak postawić sklep?
- w oknie klas klikasz na imię, backspace i wpisujesz nowy
- w nexusie podejdź do ponika postaci i kliknij change class, lub przy zalogowaniu po kliknięci play (jeśli masz konto)
- nie da się, jeśli będziesz w pobliżu kogoś kto zabił mobka, również dostajesz exp, można powiedzieć że jesteś w party z każdym kogo widzisz na ekranie
- nie da się.
Czemu wszystko co z góry to Tibia -.- ?
Wgl. Gra wymiata .
@edit
Jak zdobyć kasę na Priest'a 0.o?
@Sokyre to działa tak jak padniesz to tracisz postać i możesz zrobić następną a osiągając max lv jakąś odblokowujesz inną np. jak będziesz miał warriora lv.20 to odblokujesz knighta.
Po śmierci postaci podliczana jest jej chwała i dodana do konta czyli twoja ranga koło nicka.
Za sławę można kupować jakieś eliksiry w mieście.
A jeżeli chodzi o złoto na starcie masz 100 sztuk a resztę musisz dokupić.
Można płacić polską walutą (zł)
Jak zdobyć kasę na Priest'a 0.o?
Jak nie chcesz kupować kasy, to możesz odblokować postać, wbijasz 2 lvl archerem i masz już
Dużo się zmieniło od czasu, kiedy grałem w to ostatnio.
Dużo się zmieniło od czasu, kiedy grałem w to ostatnio.
Ta, jeszcze kilka miesięcy temu nie było tego całego golda a kluczyki specjalnie wypadały z mobókw.
No i teraz mad god puszcza groźby na czacie x]
Przyjemna gierka, ale brakuje tutaj PvP.
No fajna. Tylko potrzebny by byl plecak oraz PVP. I jesli dalo by rade to i servery inne.
Nie trzeba zaawansowanych mechanizmów, superanckiej grafiki i kilkugigabajtów klientów, by zapewnić zwykłemu użytkownikowi komputera frajdy i zabawy na całe godziny. Mówię o grze (a raczej mini-gierce) Realm of the Mad God, przypominającej – przynajmniej po oprawie graficznej – gorszą Tibię.Zabawa jest banalnie prosta. Dostajemy bohatera i zabi ...