Realm of the Mad God

Witam ;] zalozylem ten temat dla tych ktorzy zagrali wto :D i zeby sie popisali lvlami hehe :D taki o bez sensu

http://img835.imageshack.us/i/lvl20priest.png/

Da sie w tym w ogole jakies party zrobic, gildie cokolwiek!?

Nik, pochwal się lepiej ile masz profesji.

Ja mam narazie 5.

P.S To mój pierwszy post.

Da się zdobyć tylko 5 za free, reszta dopiero jak zapłacisz realną kasą. I nie nie da się zrobić party XD

A ja wbiłem 19 lvl :D I padłem niestety, ale za to mam Priesta teraz. :P

Nik, pochwal się lepiej ile masz profesji.Ja mam narazie 5.P.S To mój pierwszy post.

Mam rogue, archer, wizard, priest,warrior i knight :PP

Da się zdobyć tylko 5 za free, reszta dopiero jak zapłacisz realną kasą. I nie nie da się zrobić party XD

wcale ze nie musisz wbic odpowiednie levele innymi postaciami zeby odblokowac inne albo poprostu kupic :D

Przeprasam zza double post :)

warn_ico.png
To twój 11 warn co wiąże się z banem na 24 h. Następne ostrzeżenie i ban na 72 h. - crracked

Nik przecież na np neckromancer'a musisz mieć 20 preista i wizarda a przecież na raz możesz mieć tylko jedną postać ;]

Wszystkie postacie da się zdobyć. Tylko żeby zmienic trzeba sie zabić, chyba że ktoś wie jak pójść do menu wybierania. A tak w ogóle, wie ktoś?

BiZon tylko jak cię ubiją to przecież znowu masz 1 lv więc jak np masz wbić 20 wizarda a zginiesz to znowu masz 1 xD

Wszystkie postacie da się zdobyć. Tylko żeby zmienic trzeba sie zabić, chyba że ktoś wie jak pójść do menu wybierania. A tak w ogóle, wie ktoś?

Klikasz link podany w newsie, klikasz "play" i tam masz postacie do wybrania. Wielka mi filozofia.

ja przed chwilą zacząłem, czyli nie da się zmienić profesji puki sie nie padnie? mam 3 lvl archer i mam 2 profki :P

Cwieq, tylko jak jestes taki mądry, to spróbuj wziąść w trakcie gry zmienić. Bo mi właśnie oto chodzi.

BiZon w mieście na początku jest taka postać Char changer. Tylko zeby zmienić musisz albo kupić Slota za realną kase albo usunąć postać i zrobić nową

Wiec ja najpierw duzo expie na wymaganym levelu do odblokowania. Jak juz mam 90 to wtedy daje sie zabic. I zmieniam postac.

poprostu na karzda postac powbijaj 20 lvl :D ja wlasnie paladynem bede mucil :D

Da się zdobyć każdą klasę. Wystarczy tylko w wymaganych nabić raz po 20 poziomów. Czyli jak chcę np. nekromantę to nabijam 20 poziom wizardem, kasuję go i nabijam 20 level bodajże priestem. Mam 2 achievementy z tych klas i mogę stworzyć za darmo nekromantę.

In-game klasę zmienia się u strażników, którzy stoją po bokach platformy, na której pojawiasz się przy logowaniu/teleportowaniu z planszy do Nexusa.

Dokładnie, tam pod spodem pod klasą, piszę Ci jaki maksymalny level na niej wbiłeś. Giera zaje*** na razie dopiero rogue :(

Gdybym miał wybrać do grania: Tibia albo Realm of The Mad God. To ja bym wybrał to drugie. Lepsze, tylko mogli by dac wiecej swiatów

Witam ;] zalozylem ten temat dla tych ktorzy zagrali wto :D i zeby sie popisali lvlami hehe :D taki o bez sensu

http://img835.imageshack.us/i/lvl20priest.png/