Witam ;] zalozylem ten temat dla tych ktorzy zagrali wto i zeby sie popisali lvlami hehe
taki o bez sensu
Realm of the Mad God
Da sie w tym w ogole jakies party zrobic, gildie cokolwiek!?
Nik, pochwal się lepiej ile masz profesji.
Ja mam narazie 5.
P.S To mój pierwszy post.
Da się zdobyć tylko 5 za free, reszta dopiero jak zapłacisz realną kasą. I nie nie da się zrobić party XD
A ja wbiłem 19 lvl I padłem niestety, ale za to mam Priesta teraz.
Nik, pochwal się lepiej ile masz profesji.Ja mam narazie 5.P.S To mój pierwszy post.
Mam rogue, archer, wizard, priest,warrior i knight :PP
Da się zdobyć tylko 5 za free, reszta dopiero jak zapłacisz realną kasą. I nie nie da się zrobić party XD
wcale ze nie musisz wbic odpowiednie levele innymi postaciami zeby odblokowac inne albo poprostu kupic
Przeprasam zza double post
Nik przecież na np neckromancer'a musisz mieć 20 preista i wizarda a przecież na raz możesz mieć tylko jedną postać ;]
Wszystkie postacie da się zdobyć. Tylko żeby zmienic trzeba sie zabić, chyba że ktoś wie jak pójść do menu wybierania. A tak w ogóle, wie ktoś?
BiZon tylko jak cię ubiją to przecież znowu masz 1 lv więc jak np masz wbić 20 wizarda a zginiesz to znowu masz 1 xD
Wszystkie postacie da się zdobyć. Tylko żeby zmienic trzeba sie zabić, chyba że ktoś wie jak pójść do menu wybierania. A tak w ogóle, wie ktoś?
Klikasz link podany w newsie, klikasz "play" i tam masz postacie do wybrania. Wielka mi filozofia.
ja przed chwilą zacząłem, czyli nie da się zmienić profesji puki sie nie padnie? mam 3 lvl archer i mam 2 profki
Cwieq, tylko jak jestes taki mądry, to spróbuj wziąść w trakcie gry zmienić. Bo mi właśnie oto chodzi.
BiZon w mieście na początku jest taka postać Char changer. Tylko zeby zmienić musisz albo kupić Slota za realną kase albo usunąć postać i zrobić nową
Wiec ja najpierw duzo expie na wymaganym levelu do odblokowania. Jak juz mam 90 to wtedy daje sie zabic. I zmieniam postac.
poprostu na karzda postac powbijaj 20 lvl ja wlasnie paladynem bede mucil
Da się zdobyć każdą klasę. Wystarczy tylko w wymaganych nabić raz po 20 poziomów. Czyli jak chcę np. nekromantę to nabijam 20 poziom wizardem, kasuję go i nabijam 20 level bodajże priestem. Mam 2 achievementy z tych klas i mogę stworzyć za darmo nekromantę.
In-game klasę zmienia się u strażników, którzy stoją po bokach platformy, na której pojawiasz się przy logowaniu/teleportowaniu z planszy do Nexusa.
Dokładnie, tam pod spodem pod klasą, piszę Ci jaki maksymalny level na niej wbiłeś. Giera zaje*** na razie dopiero rogue
Gdybym miał wybrać do grania: Tibia albo Realm of The Mad God. To ja bym wybrał to drugie. Lepsze, tylko mogli by dac wiecej swiatów
Witam ;] zalozylem ten temat dla tych ktorzy zagrali wto i zeby sie popisali lvlami hehe
taki o bez sensu