Realms Online - Ekipaaa :D

Siemka a więc tak , chciałbym zachęcić was do gry w Realms Online , gra wymaga tylko 64MB grafy ale naprawdę ładnie wygląda:) Narazie do gry zgłosił się Xaorus , nie mamy wymagań, tylko żeby ktoś nie był analfabetą i był po mutacji :) Odpowiadamy w temacie ziomeczki :) GRAMY NIEBIESKĄ TARCZĄ W GRZE! Ponieważ są 3 frakcje:) Pozdrawiam, nie grajcie tylko w LoLa :) Inne gry też są fajne.

Chętnie się dołączę. Już pobieram grę. Jakiś kontakt?

Jako iż z PolskimJointem się całkiem zgadzamy to , spróbuje :)

Ja zacząłem niedawno w Regnum - to to samo co Realms tylko w oryginale.

Też niebieskimi :)

Pytanie jak zaludnienie w Realms?

W przerwach od gry w BF3 z chęcią pograłbym w jakieś MMO.

Nie obiecuje grania non-stop ale jak mi się spodoba to pewnie z 2 godzinki dziennie posiedzę przy realms online.

Tak, założycielowi tematu gra nie działa :) Tnie się jak cholera, przykro to stwierdzić, ale jak coś to pogracie ze mną tylko :) Niech ktoś przejmie władzę nad tematem, bo mi się ekipy nie chce zbierać, z przyczyn lenistwa. Jak ktoś chcę to zagram, ale sam nic nie organizuje :)

ja sciagam Talisman Online ;] moze ktos zagra? :) ladna grafika , instalka tylko 400mb :) jak cos pisac w temacie

Do ilu gier na raz zbierasz ekipe?

Zwolnij kolego!

Rozumiem, że w takim razie nieaktualne, więc zamykam.

Siemka a więc tak , chciałbym zachęcić was do gry w Realms Online , gra wymaga tylko 64MB grafy ale naprawdę ładnie wygląda:) Narazie do gry zgłosił się Xaorus , nie mamy wymagań, tylko żeby ktoś nie był analfabetą i był po mutacji :) Odpowiadamy w temacie ziomeczki :) GRAMY NIEBIESKĄ TARCZĄ W GRZE! Ponieważ są 3 frakcje:) Pozdrawiam, nie grajcie tylko w LoLa :) Inne gry też są fajne.