Siemka a więc tak , chciałbym zachęcić was do gry w Realms Online , gra wymaga tylko 64MB grafy ale naprawdę ładnie wygląda:) Narazie do gry zgłosił się Xaorus , nie mamy wymagań, tylko żeby ktoś nie był analfabetą i był po mutacji Odpowiadamy w temacie ziomeczki
GRAMY NIEBIESKĄ TARCZĄ W GRZE! Ponieważ są 3 frakcje:) Pozdrawiam, nie grajcie tylko w LoLa
Inne gry też są fajne.
Realms Online - Ekipaaa :D
Chętnie się dołączę. Już pobieram grę. Jakiś kontakt?
Jako iż z PolskimJointem się całkiem zgadzamy to , spróbuje
Ja zacząłem niedawno w Regnum - to to samo co Realms tylko w oryginale.
Też niebieskimi
Pytanie jak zaludnienie w Realms?
W przerwach od gry w BF3 z chęcią pograłbym w jakieś MMO.
Nie obiecuje grania non-stop ale jak mi się spodoba to pewnie z 2 godzinki dziennie posiedzę przy realms online.
Tak, założycielowi tematu gra nie działa Tnie się jak cholera, przykro to stwierdzić, ale jak coś to pogracie ze mną tylko
Niech ktoś przejmie władzę nad tematem, bo mi się ekipy nie chce zbierać, z przyczyn lenistwa. Jak ktoś chcę to zagram, ale sam nic nie organizuje
ja sciagam Talisman Online ;] moze ktos zagra? ladna grafika , instalka tylko 400mb
jak cos pisac w temacie
Do ilu gier na raz zbierasz ekipe?
Zwolnij kolego!
Rozumiem, że w takim razie nieaktualne, więc zamykam.
Siemka a więc tak , chciałbym zachęcić was do gry w Realms Online , gra wymaga tylko 64MB grafy ale naprawdę ładnie wygląda:) Narazie do gry zgłosił się Xaorus , nie mamy wymagań, tylko żeby ktoś nie był analfabetą i był po mutacji Odpowiadamy w temacie ziomeczki
GRAMY NIEBIESKĄ TARCZĄ W GRZE! Ponieważ są 3 frakcje:) Pozdrawiam, nie grajcie tylko w LoLa
Inne gry też są fajne.