Realtek - Problem :(

Witam wszystkich (:
Zacznę od razu, nie mogę zainstalować sterowników Realtek. Pobieram je z oryginalnej strony Realteka, wszystko pięknie się instaluje później wymagany restart kompa i w tym momencie występuje problem. Nie mam w panelu sterowania Manager HD Audio - tego programu z ikonką pomarańczowego głośniczka :) . Do tego nie mam zakładki z Rozszerzeniem w właściwościach mikrofonu. Sprawdzałem na innym kompie i tam wszystko pięknie jest tzn. rozszerzenia, ale owy komputer ma Menedżer Realtek HD Audio więc to pewnie przez to.

Proszę o pomoc :C

post-27038-0-43763300-1408954569_thumb.p

post-27038-0-54653400-1408954580_thumb.p

Do czego to potrzebujesz sterownik, do zintegrowanej karty dźwiękowej ? Podaj model płyty głównej.

Widocznie pobierasz zły sterownik.

Odinstaluj kartę dźwiękową, a następnie zainstaluj nowy sterownik.

Aby usunąć kartę wejdź do menadżera urządzeń i kliknij Odinstaluj na karcie, w zakładce Kontrolery dźwięku, wideo, gier. Jak pojawi się okno to zaznacz też tą fajkę odnośnie usunięcia plików sterownika.

Sterowniki do zintegrowanych kart dźwiękowych pobieramy ze strony producenta płyty głównej.

Witam wszystkich (:
Zacznę od razu, nie mogę zainstalować sterowników Realtek. Pobieram je z oryginalnej strony Realteka, wszystko pięknie się instaluje później wymagany restart kompa i w tym momencie występuje problem. Nie mam w panelu sterowania Manager HD Audio - tego programu z ikonką pomarańczowego głośniczka :) . Do tego nie mam zakładki z Rozszerzeniem w właściwościach mikrofonu. Sprawdzałem na innym kompie i tam wszystko pięknie jest tzn. rozszerzenia, ale owy komputer ma Menedżer Realtek HD Audio więc to pewnie przez to.

Proszę o pomoc :C

post-27038-0-43763300-1408954569_thumb.p

post-27038-0-54653400-1408954580_thumb.p