Rebelia

Witam

Chcę wam zaoferować ofertę wspólnej gry w Allods Online [PL] zarówno podczas Oficjalnej wersji jak i Beta testów.

Zapraszamy wszystkich chętnych przyjmujemy każdego kto ma odrobinę kultury osobistej oraz zna zasady rządzące MMORPG-ami.

Nasza gildia może zaoferować wspaniały klimat podczas gry oraz pomoc w początkowym wdrożeniu się w grę(spora liczba z nas to już starzy wyjadacze allodsa).

Jako gildia jesteśmy w stałym kontakcie z polski supportem, posiadamy kanał TS3 (który otrzymaliśmy os polskiego supporta).

Przyłącz się do nas, a na pewno nie pożałujesz.

Ps.Jeżeli będziesz miał problem z kluczem do CBT, a zechcesz z nami wspólnie grac napisz do mnie PW bądź skontaktuj się zemną na GG, a na pewno rozwiążemy jakoś ten twój problem.

ja oczywiście przyłącze się ;) więc niech moc będzie z nami!

Ja też, czemu nie :).

Jeżeli brak mikro nie jest problemem to też z miłą chęcią do was dołącze.

Mikrofon nie będzie wymagany, i postaram się jak najszybciej podać tutaj informacje o ts-ie.

Aktualnie czekam na polskiego Allodsa więc czemu się nie przyłączyć, mikrofon jej więc można pogadać ;) Po której stronie gracie?

PS. Skąd dokładnie jesteś ? :P

To spoko, do końca dnia powinienem dostać ten kanał TS.

Planujemy ze znajomym grać w Allodsa z pewnością wejdziemy na TSa.

Witam !

Zapraszam do naszej gildii [ REBELIA ] . Mamy własną grupę na fejsie , więc tam także zapraszamy ! Pisać do Vaun Zeknahato !

Chętnie dołączę ;)

Jak coś moje gg: 5504762

TS:ligammo.pl

Zapraszam wszystkich chętnych.

Mam zamiar grac w Allods, więc czemu nie z wami ? :)

Możemy zaoferować ci pomoc, miłą atmosferę, częste wypady na PvP oraz rajdy i instancje.

Chętnie dołączę ale nie wiem czy jakiś próg wiekowy jest ? (mam 15lat). Chciałbym również poinformować że dopiero zacznę swoją przygodę z Allodsem i mam nadzieję że pomożecie mi z tymi trudnymi początkami (wiecie pierwsze questy itp.)

Ja identycznie jak m3xir (z tym że nie mam 15, tylko 14 lat :D).

Spokojnie nie ma progu wiekowego, sam mam 16 lat.

Nie martwcie się zawsze wam pomożemy z zadaniami i trudniejszymi potworkami.

Zapraszam również na kanał ts(ip było podane kilka postów wyżej).

Chętnie też dołączę, będę początkującym graczem więc pomoc mi się lekka przyda :)

Spoko, tak więc zapraszam na TS-a.

Ja też chętnie zagram z wami ; p . Napisz mi na privie kanal ts3 i wbije .

Gra naprawdę fajna, aktualnie gram na EU na serwerze SEK...coś tam :D. Druid 6-7lvl nick Veiro