Recenzja Virtuapod

Virtuapod-gra przez przeglądarkę ,w której pod naszą opiekę trafiają pokemony.Codziennie możemy pobawić się z naszymi podopiecznymi oraz pokemonami innych graczy.Za zabawę pokemon z którym się bawiliśmy dostaje poziom,a my pieniądze.Pieniądze [dollary] służą do kupna przedmiotów w sklepie.W virtuapodzie nie walczymy lecz ,,zbieramy'' pokemony.Na początek mamy możliwość wzięcia jednego z pokemonów startowych z 3 regionów.Inne pokemony dostajemy gdy wyklują się z jajka.Limitu jajek nie ma[tak samo jak pokemonów].Jajka nie mają poziomów lecz ilość kroków jaką z nimi przeszliśmy.Pokemony ewoluują.Możemy się nimi wymieniać.

Gra sama w sobie jest prosta ale przyjemna.Nie wymaga dużo czasu a daje satysfakcje.Często organizowane są różne eventy umożliwiające zdobycie rzadkich pokemonów.Wadą jest brak walk pokemonów [obecnej w większości gier z nimi]

Sam jestem wielkim fanem pokemonów i lubię gry z nimi,dlatego gra dedykowana jest głównie fanom serii.

Link do gry: http://www.virtuadopt.com/index.php

Link do moich pokemonów: http://www.virtuadopt.com/viewadopts.php?box=1&id=konradm

To moja pierwsza recenzja więc napiszcie co jest źle a co dobrze.

Gra jest równie pasjonująca jak zbieranie kartofli z pola. W pokemony najlepiej gra się na GameBoy'u. Co do recenzji... CO?! To to była recenzja ?!

Źle czysto merytorycznie :mellow:. Brak rozpoczęcia, rozwinięcia no i zakończenia. Twoja recenzja jest również bezpłciowa, ani nie zachęca ani krytykuje. Jak dla mnie dno. Mimo to nie zniechęcaj się tylko ćwicz swój warsztat, najważniejszy jest ten pierwszy krok, który Ty wykonałeś.

red_ico.png
Czasem żałuję, że nie ma więcej takich użytkowników - Iraasta
Źle czysto merytorycznie . Brak rozpoczęcia, rozwinięcia no i zakończenia. Twoja recenzja jest również bezpłciowa, ani nie zachęca ani krytykuje. Jak dla mnie dno. Mimo to nie zniechęcaj się tylko ćwicz swój warsztat, najważniejszy jest ten pierwszy krok, który Ty wykonałeś.

I takiej odpowiedzi oczekiwałem.Chciałem zachęcić do grania w virtuapoda ale jak widać się nie specjalnie udało.Ale jak napisałem to pierwszy krok a początki są trudne.

Takim opisem ,a nie recenzją nie zachęcisz nikogo. Widziałeś kiedykolwiek tak krótką, nudną, chaotyczną recenzję?

Wgl. w temacie już jest błąd.

Recenzja Virtuapod (a nie przypadkiem Virtuadopt)

Ale jak już wyżej napisali :

Zrobiłeś pierwszy krok na redaktora. Teraz jeszcze milion kroków pod górkę(prawie w pionie) i jesteś redaktorem.

Wgl. w temacie już jest błąd.Recenzja Virtuapod (a nie przypadkiem Virtuadopt)Ale jak już wyżej napisali :Zrobiłeś pierwszy krok na redaktora. Teraz jeszcze milion kroków pod górkę(prawie w pionie) i jesteś redaktorem.

Zastanawiam się o czym jeszcze napisać.Postaram się znaleźć jakieś mało znane ale w miarę fajne gry i je opisać[to co piszę daleko odbiega od recenzji]

Virtuapod-gra przez przeglądarkę ,w której pod naszą opiekę trafiają pokemony.Codziennie możemy pobawić się z naszymi podopiecznymi oraz pokemonami innych graczy.Za zabawę pokemon z którym się bawiliśmy dostaje poziom,a my pieniądze.Pieniądze [dollary] służą do kupna przedmiotów w sklepie.W virtuapodzie nie walczymy lecz ,,zbieramy'' pokemony.Na początek mamy możliwość wzięcia jednego z pokemonów startowych z 3 regionów.Inne pokemony dostajemy gdy wyklują się z jajka.Limitu jajek nie ma[tak samo jak pokemonów].Jajka nie mają poziomów lecz ilość kroków jaką z nimi przeszliśmy.Pokemony ewoluują.Możemy się nimi wymieniać.

Gra sama w sobie jest prosta ale przyjemna.Nie wymaga dużo czasu a daje satysfakcje.Często organizowane są różne eventy umożliwiające zdobycie rzadkich pokemonów.Wadą jest brak walk pokemonów [obecnej w większości gier z nimi]

Sam jestem wielkim fanem pokemonów i lubię gry z nimi,dlatego gra dedykowana jest głównie fanom serii.

Link do gry: http://www.virtuadopt.com/index.php

Link do moich pokemonów: http://www.virtuadopt.com/viewadopts.php?box=1&id=konradm

To moja pierwsza recenzja więc napiszcie co jest źle a co dobrze.