Witam!
Piszę w sprawie dość ważnej dla serwisu i sądzę, że jest to aspekt godny do rozpatrzenia...
Kiedyś recenzje gier zamieszczane na tym portalu spełniały swoje zadanie, były napisane z głową i zawierały nieliczne błędy ortograficzne, lub nie zawierały ich wcale. Jednak teraz te recenzje stały się straszne! Sądziłem, że ten portal stoi na wysokości zadania i godnie pomaga użytkownikom w przybliżaniu/wyborze gier MMO. Jednak te zmiany, które ostatnio tutaj się pojawiły dają wiele do myślenia... Recenzje są na prawdę do kitu, nie mają w sobie polotu, nie ma w nich nic, co mogłoby zachęcić potencjalnego użytkownika do wyboru danej gry, zawierają liczne błędy ortograficzne (mowa o nowych recenzjach, stare są w porządku ). Rodzi mi się pytanie... Czy ktoś czuwa nad ich wyborem? Rozumiem - duży spis gier, renoma itp. jednak niech te recenzje stoją na poziomie jakimś minimalnym! BŁAGAM! Ich się nie da czytać... Jest w nich wiele niedomówień.
Do potencjalnych recenzentów: Jeżeli się za coś już bierzecie, róbcie to na 100%, przecież nie robicie tego dla siebie tylko dla innych graczy, którzy chcą dokonać odpowiedniego wyboru, poznać grę... A do tego trzeba zachęcić pisząc o grze najważniejsze informacje i co najważniejsze bez błędów ortograficznych! Wierzcie mi, że takie recenzje się źle czyta i tym sposobem chcąc dobrze, możecie zrazić potencjalnych ochotników, którzy sobie pomyślą: "Boże, co za recenzja, pewnie ta gra jest taka sama, i grają w nią nieogarnięci ludzie..."itp. Pisząc recenzję zostawiasz wizytówkę do danej gry. Nie oczerniaj gry, jeśli jest dobra! Pisz z sensem!
Może będę krytykowany przez forumowiczów, ale mam nadzieję, że po części przyznacie mi rację. Jeżeli już kiedyś ktoś dał taki apel na forum to przepraszam, nie zauważyłem!
Pozdrawiam!