Recenzje i ich poprawy

Mam nadzieję, bo na pewno jest możliwość edycji zawartej recenzji na www.mmorpg.org.pl

Czy nie warto było by edytować trochę gier i pozmieniać?

Zawarte informacje w recenzjach są nie uzupełniane tnz. Tak jak było napisane, tak jest, mimo tego że gra ma update'y itp.

Jeśli można to;

Lunia : http://www.mmorpg.org.pl/lunia.htm

Zawarte informacje w recenzji o klasach: 6

Ile jest postaci w Lunii ogółem: 11

Do dodania:

Yuki (Ice wizard)

Krieg (Templar)

Arien (Archer)

Ryan (Bounty Hunter)

Kali (Bard)

Mam nadzieje, że więcej forumowiczów pomoże tak jak ja.

Ode mnie to tylko tyle :/

Ps. Mam nadzieję, że pomysł dobry, jeśli nie: Nie obrażę się jeśli temat zostanie usunięty.

Odswieżam :x

Z tym do Chmarusa (zawsze nie wiedziałem jak pisze się dokładnie) dokładnie do administracji i po co odświeżałeś? Post był pisany dzień później?!

A komu by sie chcialo to poprawiac? Jest pelno gier czekajacych na dodanie, a nie ma kto napisac o nich tekstu, wiec nie ma sensu zwalania sobie na glowe dodatkowe pracy. Swoja droga, te nowosci moglyby zostac dodane bez opisu, a ludzie by zagrali i wtedy dodali. Wystarczy dac notke " Napisz opis i tworz razem z nami", a dostaniecie mase recenzji itp. Dlaczego wie cnie dodacie gier bez tekstow? Juz poruszana byla ta sprawa, gry mialy zostac dodane, a tu cisza...

Mam nadzieję, bo na pewno jest możliwość edycji zawartej recenzji na www.mmorpg.org.pl

Czy nie warto było by edytować trochę gier i pozmieniać?

Zawarte informacje w recenzjach są nie uzupełniane tnz. Tak jak było napisane, tak jest, mimo tego że gra ma update'y itp.

Jeśli można to;

Lunia : http://www.mmorpg.org.pl/lunia.htm

Zawarte informacje w recenzji o klasach: 6

Ile jest postaci w Lunii ogółem: 11

Do dodania:

Yuki (Ice wizard)

Krieg (Templar)

Arien (Archer)

Ryan (Bounty Hunter)

Kali (Bard)

Mam nadzieje, że więcej forumowiczów pomoże tak jak ja.

Ode mnie to tylko tyle :/

Ps. Mam nadzieję, że pomysł dobry, jeśli nie: Nie obrażę się jeśli temat zostanie usunięty.