Recenzje pisane przez was

Mam pytanie do administracji czy redakcji...Czy jeżeli skopuję np. recenzję,opis i cały artykuł i umieszczę go na innym forum poprzedzając słowami:

Cytat ze strony : http://www.mmorpg.org.pl/forum/index.php? (waszą stroną główną) To będziecie jakoś interweniować czy mogę jednak wklejać wasze recenzje na moje " żałosne forum z 5 użytkownikami " ...

Boję się kopiować waszych recenzji bo możliwe, że są objęte prawami autorskimi itd. :unsure:<_<:mellow:

Proszę o szybką odpowiedź i bez zbędnych komentarzy... ;)<_< <_>

Sry ale na moja recke RoMa nielicz....

Sry ale na moja recke RoMa nielicz....

Po pierwsze: Runes of Magic mnie nie interesuje... <_< <_>

Po drugie: nie bez powodu podkreśliłem do administracji czy redakcji

Po trzecie: chciałbym ok. 20 max znanych na ogół gier, żeby to rozkręcić a potem już sam wydolę

Po czwarte: Można to odebrać jako prośba o pomoc do doświadczonego Administratora czy Redaktora...

Mi sie wydaje ze administracja i redaktorzy niemaja prawa dawania tobie recek innych osob bez ich zgody a redakcja nienapisala razem 20 recek.

Dokładnie, to raczej powinno być pytanie do autorów.

No dobra...Więc czy mogę "zapożyczyć" sobie recenzje z następujących gier?

-BattleForge

-4Story

-9Dragons

-12Sky

-Projekt Torque

-Kicks Online

-Domo(Dream of Mirror)

-Flyff

-Shin Megami Tensei Imagine(Megaten)

-Metin2

-LastChaos

-Shaiya

-Rohan:Blood Feud

-Tales of Pirates(ToP)

-Angels Online

-Maple Story

-Rumble Fighter

-Tibia xD

-DreamLords

-Blood Wars

-Runescape

-Zielone Imperium

-Lineage II

-Savage 2

-Blackshoot

-CrossFire

-Gunz

-Exteel

Jest ich 28...W każdą z nich grałem dzięki waszej stronie...

Czy mogę dostać pozwolenie na chociaż2/3 z nich?

Opisy/recenzje nie mogą być skopiowane. Chyba, że osoba, która je stworzyła (recenzje podpisane) wyrazi Ci zgodę. Natomiast recenzje nie podpisane nie mogą być skopiowane w żadnym wypadku. Nie chodzi tu o moje widzimisie, ale o oryginalny content zaindeksowany przez Google, ludzie którzy mają pojęcie o SEO wiedzą o co chodzi :)

Opisy/recenzje nie mogą być skopiowane. Chyba, że osoba, która je stworzyła (recenzje podpisane) wyrazi Ci zgodę. Natomiast recenzje nie podpisane nie mogą być skopiowane w żadnym wypadku. Nie chodzi tu o moje widzimisie, ale o oryginalny content zaindeksowany przez Google, ludzie którzy mają pojęcie o SEO wiedzą o co chodzi

Ok... Trudno...A mogę się posiłkować tym???

12 sky shaiya i kicks , ja ci pozwalam skopiować , tylko pamietaj że nie byłem obiektywny

Na CrossFire masz moją zgodę, tylko wspomnij skąd i od kogo gdzieś na końcu ;)

Sry na stronie glownej jest nie moja recka shaiya , moją znajdziesz na forum , tamta nie moja wina :)

Thx

Cytat ze strony : http://www.mmorpg.org.pl/forum/index.php? (waszą stroną główną) To będziecie jakoś interweniować czy mogę jednak wklejać wasze recenzje na moje " żałosne forum z 5 użytkownikami " ...Boję się kopiować waszych recenzji bo możliwe, że są objęte prawami autorskimi itd. unsure.gif dry.gif mellow.gif

Jak już tak zostałeś obdarowany reckami to się chociaż pochwal adresem Twego forum ;)

Jest żałosne ale:

www.jashismmo.fora.pl

Zawsze się zaczyna od 0 :D

Niby prawda...Już 6 użytkowników xD

A się zarejestruję. ;)

A się zarejestruję.

Thx

Mam pytanie do administracji czy redakcji...Czy jeżeli skopuję np. recenzję,opis i cały artykuł i umieszczę go na innym forum poprzedzając słowami:

Cytat ze strony : http://www.mmorpg.org.pl/forum/index.php? (waszą stroną główną) To będziecie jakoś interweniować czy mogę jednak wklejać wasze recenzje na moje " żałosne forum z 5 użytkownikami " ...

Boję się kopiować waszych recenzji bo możliwe, że są objęte prawami autorskimi itd. :unsure:<_<:mellow:

Proszę o szybką odpowiedź i bez zbędnych komentarzy... ;)<_< <_>