Recenzujemy Anno Online

Sprawdzamy, czy w Anno Online to coś więcej niż kolejna, nudna, głupia i czasochłonna strategia via www? A konkretniej, sprawdza nowy Redaktor Siemień, wyłoniony z niedawnej rekrutacji na to stanowisko. Mam nadzieję, że sprosta Waszym i naszym oczekiwaniom. Zaprasz...

Wyświetl pełny artykuł

Słaba recenzja.Widać, że autor pograł tylko przez chwilę.Porównanie do Ikariam...dajcie więcej tak mało rzetelnych recenzji!!

Słaba grafika??Lol....

Btw. Gdy ktoś chce coś recenzować, niech podejdzie poważnie do tematu.

"Czy Pan grał w tą gre do jasnej cholery ??!!!

Pisząc że jest to gra podobna do wielu innych to coś mi się wydaje że Pan pograł 7 minut może krócej i podziękował. Nie jestem fanatykiem tej gry, ani broń boże nie uważam ją za jakiś przełom, cud natury, nie nie na pewno nie, ale ta gra w przeciwieństwie do innych wymaga solidnego kalkulowania, kombinowanie gdzie i jakie budynki postawić i ile kto tego nie ogarnia będzie siędział wiele dni nie rozwijając się, a to coś nowego, podobny system rozgrywki ma the settlers online, ale tylko podobny. pograj Pan z tydzień i napisz Pan jeszcze raz"

W pełni się zgadzam,recka na kolanie robiona. 2/6

Sprawdzamy, czy w Anno Online to coś więcej niż kolejna, nudna, głupia i czasochłonna strategia via www? A konkretniej, sprawdza nowy Redaktor Siemień, wyłoniony z niedawnej rekrutacji na to stanowisko. Mam nadzieję, że sprosta Waszym i naszym oczekiwaniom. Zaprasz...

Wyświetl pełny artykuł