Recka vote

Ave. Dosyć dawno temu, spod mojej klawiatury, wyszedł mini opis La Tale, który w założeniu miał być recenzją. Od tamtego czasu podszkoliłem się znacznie w pisaniu tego typu tekstów.

Mam w planie większy projekt. Od Was zależy, jaka gra w najbliższym czasie zostanie przeze mnie oceniona.

Wypisujcie tytuły, które Waszym zdaniem, powinienem zrecenzować.

Temat powstał, aby nie marnować czasu, na opisywanie czegoś, na co większość społeczności forum nie ma ochoty.

Tak więc, słucham propozycji.

pozdrawiam.

Requiem Bloodmare, bądź Rohan Online.

Liczę na fajne recki.

Sword of the new world,Dekaron/2moons.

Jak sie upre każdą opisze :) , tylko może ten świat jest do d*py więc po co pisać:)

Brodziak co z tobą ostatnio się dzieje, nie mam z kim expić w WE.

A ja bym chciał żebyś napisał recke Sword of the new world, bo to gra to dla mnie tajemnica.

Wybrałem jednak inną grę. YS onlin, ze względu, że to nowość, i jest mega podobna do L2 .

Ave. Dosyć dawno temu, spod mojej klawiatury, wyszedł mini opis La Tale, który w założeniu miał być recenzją. Od tamtego czasu podszkoliłem się znacznie w pisaniu tego typu tekstów.

Mam w planie większy projekt. Od Was zależy, jaka gra w najbliższym czasie zostanie przeze mnie oceniona.

Wypisujcie tytuły, które Waszym zdaniem, powinienem zrecenzować.

Temat powstał, aby nie marnować czasu, na opisywanie czegoś, na co większość społeczności forum nie ma ochoty.

Tak więc, słucham propozycji.

pozdrawiam.