Recruit a Friends

bg.jpg

Grasz na Trialu ? Podoba ci się gra ? Napisz do mnie zanim będziesz zakładał nowe konto. Recruit a Friends jest to zaproszenie nowego gracza do wspólnej zabawy dzięki czemu nasze postacie dostają 3x więcej expa !

Zanim kupisz klucz World of Warcraft i inne dodatki napisz do mnie! Inaczej Recruit a friends nie zadziała!

Zalety Recruit a friends

-Wzajemne teleportowanie się do siebie.

-3x Więcej expa! Ostatnio dając rafa wyexpilem 72lvl w 12godzin!

-Przez 3 miesiące możemy zakładać nowe postacie i dostawać 3 razy więcej doświadczenia! Nie zwlekaj i leveluj szybciej w miłym gronie :)

Służę pomocą finansową w grze (gold). Służę poradami oraz innymi informacjami.

GG:

13632745

Zdaje mi się, że 3x więcej expa jest tylko w PT, w tym wypadku z TOBA.

Poza tym system ciekawy.

Zdaje mi się, że 3x więcej expa jest tylko w PT, w tym wypadku z TOBA.Poza tym system ciekawy.

Tak masz racje.

Czas gry do ustalenia więc nie ma problemu ogólnie. Nie oczekuje że ktoś będzie no lifem

bg.jpg

Grasz na Trialu ? Podoba ci się gra ? Napisz do mnie zanim będziesz zakładał nowe konto. Recruit a Friends jest to zaproszenie nowego gracza do wspólnej zabawy dzięki czemu nasze postacie dostają 3x więcej expa !

Zanim kupisz klucz World of Warcraft i inne dodatki napisz do mnie! Inaczej Recruit a friends nie zadziała!

Zalety Recruit a friends

-Wzajemne teleportowanie się do siebie.

-3x Więcej expa! Ostatnio dając rafa wyexpilem 72lvl w 12godzin!

-Przez 3 miesiące możemy zakładać nowe postacie i dostawać 3 razy więcej doświadczenia! Nie zwlekaj i leveluj szybciej w miłym gronie :)

Służę pomocą finansową w grze (gold). Służę poradami oraz innymi informacjami.

GG:

13632745