Red Faction: Guerrilla

Polecam tą grę- ponad przeciętność wybija się możliwością niszczenia dosłownie wszystkiego oraz ciekawą walką i zadaniami. Tempo akcji też jest niczego sobie, irytuje mnie tylko nieco jazda pojazdami oraz niektóre z misji. Jeśli ktoś ma jeszcze poza mną tą grę, to może się tu wypowiedzieć na jej temat.

Zbytnio nie przepadam nad grami z perspektywy 3 osoby, ale ta gra i Resident Evil 5 jest w kosmos. Lubie na maxa rozdpierduche. A teraz wymienię 3 gry, które mają moc!

1. Red Faction: Guerrilla

2. Burnout Paradise( tutaj jest kox!!! Ta gra to ambrozja)

3. Flatout Apokalipsa

I te gry sobie cenie.

A gra? Jest za***ista...

Pytanie... graliscie w Red Faction 1? taka gre z 2000 roku? Niszczenie domkow.... wooow, nie no super. A co z niszczeiem samego otoczenia? w Red Faction1 mozna bylo niszczyc nie tylko domki ale sama glebe.... wywalajac granata albo c4 na podloge i detonujac go... powodowalo to ze zostawala dziura w scianie... w Najnowszym RF tego nie ma. Tylko domki...

Poza tym zadania sa jeszcze bardziej linniowe niz w Assassin Creed. NIe mowie ze gra jest zla... bo jest nie zla... ale zaden hit to nie jest.

Z tego co piszę Mac i co pisze Spawn nie wiem czy to dobra gra czy nie x] jutro kupuję to edytnę posta i napiszę

Red Faction 1 wymiatało. Drzwi zamknięte? Żaden problem, wbijaj ścianą xD

Z tego co piszę Mac i co pisze Spawn nie wiem czy to dobra gra czy nie x] jutro kupuję to edytnę posta i napiszę

Nie no ma dobrego multiplayera... tyle ze malo dedykow jest... :(

Red Faction 1 wymiatało. Drzwi zamknięte? Żaden problem, wbijaj ścianą xD

Fakt, pierwsza cześć robiła kolosalne wrażenie.

Dla mnie 3 część jest co najmniej równie dobra. Może i nie tak przełomowa, ale ma za to świetny multiplayer.

Dla mnie 3 część jest co najmniej równie dobra. Może i nie tak przełomowa, ale ma za to świetny multiplayer.

Ja gralem tylko w demko na MP... Jak wyglada sprawa z MP na PC? Sporo serwow? Sporo graczy?

Polecam tą grę- ponad przeciętność wybija się możliwością niszczenia dosłownie wszystkiego oraz ciekawą walką i zadaniami. Tempo akcji też jest niczego sobie, irytuje mnie tylko nieco jazda pojazdami oraz niektóre z misji. Jeśli ktoś ma jeszcze poza mną tą grę, to może się tu wypowiedzieć na jej temat.