Redaktor

Witam

Na wstępie mam wielką prośbę do administracji by nie usuwała tego postu. Nie jest to forma reklamy, lecz próba stworzenia czegoś przyjaznego dla społeczeństwa graczy.

Jestem twórcą, właścicielem i administratorem polsiego fansitu na temat gry TERA Online - http://tera-online.info Strona ma już prawie 4 lata i kosztowała dość sporo pracy jednak od dziesięciu miesięcy nie jest rozwijana. Jestem informatykiem, energoelektronikiem i przygotowywanie tekstów, tłumaczenia i sprawy z tym związane przychodzą mi z wielkim trudem. Wliczając notoryczny brak czasu można się domyślić dlaczego strona została zaniedbana. Post ten postanowiłem opublikować, ponieważ jedynym czynnikiem jaki jest potrzebny by fansite mógł się rozwijać i cieszyć to redaktor - osoba, która włoży trochę własnego serca i umiejętności. Wydawać by się mogło, że Tera Online w Polsce nie jest zbyt rozpoznawalna, jednak mimo braku jakiejkolwiek reklamy, nowości na stronie codziennie zaglądam tam około 500 osób. Jako programista znający C, Javescript, Php i inne języki programowania zapewniam pełen support od strony technicznej. Z strony nie czerpie żadnych korzyści (co rok dokładam :) ) jednak kocham ten projekt. Więc przechodząc do rzeczy:

Jeżeli w community mmorpg.org.pl znajduje się osoba ( nie ważne w jakim wieku, ważne by znała język angielski, polski i była dojrzała emocjonalnie), która czuje się na siłach, ma czas, chce dowiedzieć się conieco o prowadzeniu stron www, ich pozycjonowaniu itp. Proszę o kontakt: xrn.design@gmail.com

Z góry przepraszam administrację za zaśmiecanie działu jednak szukam cierpliwie rozwiązania.