Redstone - Ekipa do wspólnej gry

Witajcie ! Po posprawdzaniu wieeeelu nowych gier w stylu rifta guild wars 2 itp. znalazłem w końcu grę z mega GRYWALNOŚCIĄ.

Dzisiaj zacząłem grać i raczej to będzie gra na dłuuuuższy czas więc jeśli są zainteresowani do wspólnej gry, piszcie tutaj lub w grze /Funtars

Gram wilkołakiem i sam ją dopiero poznaję także zapowiada się ciekawie :D

Grę macie na portalu w kategorii 2D

Siema , chętnie wroce do tej gry, razem z kumplem od jakiegos czasu mielismy taki zamiar , ale trzeba by ogarnac troche wiecej ludzi do gry.

Gralem w RS juz z 6-7 lat temu , potem wracalem z 3 lata temu ale nigdy jakiejs wiekszej ekipy nie bylo, mozna by na serio cos wiekszego ogarnac bo i tak end game w tej grze to nawalanie masowego gvg co jest w tej grze poprostu za***iste ;P

Hmmm myślę że ja też mógłbym wrócić do tej gierki.

jak cos wbijajcie na ts3.bedzin.pl , szukajcie kanal Gamonie i subchannel Redstone (bede pod nickiem nana) albo piszcie w grze pod nick Demetori ;P

Dobra, to znajdziemy się w grze :) moje nicki to : fuglik oraz funtars, na 1 z tych dwóch postaci siedzę i czekam na Was :D na tsa wbiję pod wieczór.

Witajcie ! Po posprawdzaniu wieeeelu nowych gier w stylu rifta guild wars 2 itp. znalazłem w końcu grę z mega GRYWALNOŚCIĄ.

Dzisiaj zacząłem grać i raczej to będzie gra na dłuuuuższy czas więc jeśli są zainteresowani do wspólnej gry, piszcie tutaj lub w grze /Funtars

Gram wilkołakiem i sam ją dopiero poznaję także zapowiada się ciekawie :D

Grę macie na portalu w kategorii 2D