Refer konta

Witam

Postanowiłem poświęcić trochę czasu i zrobić 10 kont przez swój refer link żeby zdobyć ten bonus 975 RP.

Niestety po założeniu konta nie mogę się na nie zalogować, próbowałem zakładać meile na paru portalach: wp,o2,gmail,interia

Na każdego z nich przychodzi mi informacja, że konto teoretycznie istnieje ale tak nie jest.

Czy ktoś miał taki problem i się z nim uporał?

Jeśli nie czy macie jakiekolwiek propozycje dlaczego nie moge się na żadne zalogować?

Musisz zmienić region ;) tam przy rejestracji

Próbowałem na wszystkich 3 regionach, niestety dalej nie mogę na żadne wejść

to źle próbowałeś, bo też miałem taki problem i go tak rozwiązałem

Jak moge źle próbować =D

1. Zmieniam region

2. Wpisuje login i hasło

3. Sorry, unrecognized username or password.Have you forgotten your password?

Jeśli Ci to nie wychodzi to poproś jakiegoś kolegę żeby on założył to konto, na początku miałem tak samo jak ty, mój kolega mi założył jedno konto, a potem już jakoś sam sobie robiłem.

Na konto założone przez kolege nie mogę wejść ani on ani ja, chyba nie ma dla mnie nadziei =D

Jeżeli ktoś znalazłby chwilę na zrobienie chociaż 1 konta na próbę niech napisze do mnie na pw to podeśle ref linka

problem jest taki ze na innym regionie robisz konto a na inny region masz ustawionego lola .

@up

pisałem mu już to, ale on twierdzi że region ma dobry...

http://imageshack.us/g/717/56539948.jpg/

Tu widać co robie, powiedzcie co nie tak...

@edit

robilem konta na wszystkie regiony i dalej nie moge na zadne wejsc...

WitamPostanowiłem poświęcić trochę czasu i zrobić 10 kont przez swój refer link żeby zdobyć ten bonus 975 RP.Niestety po założeniu konta nie mogę się na nie zalogować, próbowałem zakładać meile na paru portalach: wp,o2,gmail,interia Na każdego z nich przychodzi mi informacja, że konto teoretycznie istnieje ale tak nie jest.Czy ktoś miał taki problem i się z nim uporał? Jeśli nie czy macie jakiekolwiek propozycje dlaczego nie moge się na żadne zalogować?

Mail jest niepotrzebny. Logujesz się na swoim koncie, szukasz linku referencyjnego i otwierasz go w nowej zakładce. Wpisujesz nazwę usera, hasło 2x, a zamiast maila możesz wrzucić np. Ihave@no.mail... Odznaczasz newsletter (bo i nie będą mieli na co wysyłać, więc po co to), zaznaczasz zgodę na warunki, jeszcze captcha i rejestrujesz. I bum! możesz grać na nowym koncie.

Jak wół na 3 screenie pisze, że najpierw musisz się tym konto zalogować do gry i podać nazwę summonera. Po tym zabiegu będziesz mógł zalogować się na stronę.

Trochę nauki angielskiego jeszcze nikomu nie zaszkodziło...

Na jaki region masz ustawiony luncher? Rejestrujesz się na West, także jak masz luncher East to musisz zmienić region luncher'a.

Witam

Postanowiłem poświęcić trochę czasu i zrobić 10 kont przez swój refer link żeby zdobyć ten bonus 975 RP.

Niestety po założeniu konta nie mogę się na nie zalogować, próbowałem zakładać meile na paru portalach: wp,o2,gmail,interia

Na każdego z nich przychodzi mi informacja, że konto teoretycznie istnieje ale tak nie jest.

Czy ktoś miał taki problem i się z nim uporał?

Jeśli nie czy macie jakiekolwiek propozycje dlaczego nie moge się na żadne zalogować?