Reflinki na forum

chciałbym zapytać administracji, dlaczego na forum niewolno używać reflinków? Forum jest popularne i na przykład chciałem opisać tu stronę na której można dostać za wykonywanie ankiet gry na steama a mój wątek wylądował w koszu! Dlaczego? dlatego że chciałem w nim umieścić reflinka który potencjalnych użytkowników owej strony nic by nie kosztował a mnie mógłby pomóc.Proponuje aby zaszła zmiana w regulaminie na taką iż można dawać reflinki pod warunkiem że w wątku będzie również czysty link.

I tak jest, tylko w Twoim temacie nie podałeś normalnego linku tylko Reflink co jest karane. Zły dział, przenoszę.

Ponieważ jak ktoś chce się gdzieś zarejestrować, to bierze reflinka od znajomego, a nie od kogoś kto zrobił temat, w którym podaje metode, która pewnie i tak nie zadziała. Poza tym taka mentalnośc polaków. Nawet jeżeli poznali strone dzięki Tobie to i tak wolą założyć konto bez Twojego reflinka.

crraced czyli jak zrobie znowu taki sam wątek tylko że dodam czysty link to bd ok?

Z tego co ja wiem to musisz dać czysty link, a jeśli dodajesz reflink to musi wyraźnie pisać, że to reflink

Typowy polski cebulak.

Reflink jest zakazany i tyle. Nie będziesz zyskiwał na innych. Najczęściej przy reflinkach pisze, że są dla twoich znajomych jakby chcieli zacząć przygodę lub cie wspomóc a nie "rzucisz mięso" i prosisz tłumy o rejestrację.

@up jeśli dobrze opisze stronę, zachęcę użytkowników do korzystania to co komu przeszkadza że coś bd z tego miał?

ps.typowy Polski zadrośnik czemu on ma coś mieć skoro ja niemam!

Jeśli podasz normalny link, pod nim reflink i opiszesz, który to który to będzie ok. Sprawa wyjaśniona, temat zamykam.

chciałbym zapytać administracji, dlaczego na forum niewolno używać reflinków? Forum jest popularne i na przykład chciałem opisać tu stronę na której można dostać za wykonywanie ankiet gry na steama a mój wątek wylądował w koszu! Dlaczego? dlatego że chciałem w nim umieścić reflinka który potencjalnych użytkowników owej strony nic by nie kosztował a mnie mógłby pomóc.Proponuje aby zaszła zmiana w regulaminie na taką iż można dawać reflinki pod warunkiem że w wątku będzie również czysty link.