Region

Witam. Przez 4 nieudane próby awansu do kolejnej ligi moja wiara w ludzi na Nordicu została zachwiana. Tak więc czy może ktos mi przedstawić porównanie obu regionów, gdyż zastanawiam się nad przeniesieniem.

Na każdym regionie są trolle i nooby, więc.....

No tak, ale te nasze kochane polaczki dają mi się cały czas we znaki. Po prostu nie wytrzymuje bo poziom niektórych rozgrywek mnie przytłacza.

omg narzekasz na polaków a każdy naród tak samo trolluje... Ruskie i te ich spamy z wulgaryzmami Hiszpanie... CZESI!!! tak naprawdę każdy naród hejtuje i JEST hejtowany.

P.S. gdybyś był naprawdę downy to byś ich (nie wiem jak się to pisze...) wycarrował.

Chce tylko prostej rozpiski plusów i minusów obu regionów.

Rozpiski, rozpiskami. Znajdź sobie chłopie kilku kumpli do gry, zróbcie drużyne i tak grajcie. Ja jak wbije 30 to tak bd robił (półtorej lvla jeszcze). Jestem już kolegami zgadany, pozycje ustawione. Nic tylko grać potem o miliony ;D.

A tak btw. oba regiony są podobne. Nie myśl że tylko Polacy to całe zło tego świata. Pograj z Hiszpanami, Rumunami czy Ruskami, to jest dopiero katorga, ani się dogadać ani nic.. jak to się mówi surrender at 20.

Mój kolega w ok 20 bitew ( +-5) wybił się do srebra z Brązu V

Jest to samo, tylko na Wescie nie można kupować RP za PLN'y.

Btw. Jak ktoś umie carrować i wie czym, to nie będzie miał problemu z wybiciem się. Kolega tak samo mówi, że trole/feederzy etc. ogólnie, że nie da się grać. Po zagraniu x gier na tym Bronze IV bez problemu wbiłem Bronze II, gdzie na tym swoim SIII też czasami ręce opadają.

AMERIKA ludzie!

Na Ameryce jest bardzo wysoki poziom ale tam jest ping.

West i Nordic są takie same tylko ze na nordicu nikt z topk nie gra.

Jeśli nie możesz wyjść to zapewne na taka lige zaslugujesz.

:P

Wierz mi , że jeśli zobaczyłbyś ludzi z którymi grałem o awans , to byś zmienił zdanie. Człowiek wyciąga 20/4 żeby inna linia zniszczyła doszczętnie grę, nawet jeśli staram się wycarrować.

AMERIKA ludzie!

Ten sam poziom, mam konta na US z 60-70 champami w silverze 3 nie gram na nim od miesiąca może 2, ale poziom był ten sam, a do tego ping po 180+....

Wierz mi , że jeśli zobaczyłbyś ludzi z którymi grałem o awans , to byś zmienił zdanie. Człowiek wyciąga 20/4 żeby inna linia zniszczyła doszczętnie grę, nawet jeśli staram się wycarrować.

A co ci po tych twoich 20/4, kiedy enemy bot lane może mieć 20/1 ? Po prostu, musisz pomagać drużynie, a nie tylko patrzeć na siebie, tzn. gankuj często staraj się w jakis sposób pomagać drużynie.

Tylko , że to ja jestem na bocie. Mainuje ADC.

zdecydowanie West - tam w sumie tylko "frenchie" są... hiszpanów nie gra tak wielu, a przynajmniej ja praktycznie nigdy na nich nie trafiam... co do East no to jak wiadomo - wielka plaga - rosja ukraina polaczki i czesi...

Misiael - poprostu musisz mieć pecha. Gram mało rankedów, ale w 90% grałem z normalnymi ludźmi. Nikt nie poniżał nikogo za to skąd jest. Padło pytanie : "from?" no i grałem z Turkiem, Ruskiem, Czechem i Koreańcem. Każdy pisał swoim angielskim, nikt nie błyszczał gramatycznie, ale każdy rozumiał. Nawet po przegranej grze leciały honory i gg wp :). Brzmie troche abstrakcyjnie, ale wole grać właśnie z Ruskami niż ze sławnymi rodakami(polaczki). Każdy zna nasz język, a przynajmniej "k**wa". Nawet jak gramy we 2 z ziomeczkiem bez skejpa to nie można nawet na czacie nic napisać, bo od razu padają wyzwiska, tylko za to, że jesteśmy z Polski. Nawet nie wiedzieli co pisaliśmy.. Od razu napisali "surr at 20' ". Potem oczywście pokazaliśmy im co to skill :D Nie wiem co napisali, bo wszytkich zignorowałem. Czekaj, a będzie Ci dane :)

polecam ci znalezc kogos do wspolnej gry, chociaz jedna osoba, jesli grasz te rankedy, wchodzicie razem na ts'a, skype'a i ignorujecie wszystkich innych, zawsze to wieksza szansa wygrac we dwoch niz samemu, a trolle zawsze beda, nawet na diamencie, pozdro;)

@Misiael

Akurat ADC to słaba pozycja do kerowania low elo :) Już supportem łatwiej wykerować, bo wtedy masz i mocnego ADC i ogarniętego supporta. Przerzuć się na mid lub jungle, często gankuj i oddawaj wtedy kille. Idzie jak przez masło.

Witam. Przez 4 nieudane próby awansu do kolejnej ligi moja wiara w ludzi na Nordicu została zachwiana. Tak więc czy może ktos mi przedstawić porównanie obu regionów, gdyż zastanawiam się nad przeniesieniem.